Podijelili smo ulaznice za koncert Otrovne Kristine u Tvornici

10. listopada u Tvornici kulture zagrebačkoj publici predstavit će se Otrovna Kristina. Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu.

Otrovna Kristina
Otrovna Kristina

Iz oblaka dima i alkemijskih para izronila je Otrovna Kristina. Ona je vječni ljubitelj opasnog zvuka i strastveno promiče sve istinske vrijednosti rocka. Prvi koncert najavljen je za 10. listopada 2015.

Otrovna Kristina izniknula je iz nasljeđa ex-Yu rocka i do sad je bila obavijena velom tajne. Prvi značajni singl grupe koji je pogodio i ukus publike bila je prošlogodišnja pjesma “Poljubi me treće oko”. No u međuvremenu grupa je povukla sve singlove s Youtubea, tako da tko god želi vidjeti i žuti o čemu je riječ, a nije do sada, imat će priliku uživo u zagrebačkoj Tvornici kulture.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 25 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 35 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točna imena pjesama naveli su, i naravno dobili po jednu ulaznice: Tomislav Krizmanić i Ivan Lajtman.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X