Podijelili smo ulaznice za koncert Otrovne Kristine u Tvornici

10. listopada u Tvornici kulture zagrebačkoj publici predstavit će se Otrovna Kristina. Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu.

Otrovna Kristina
Otrovna Kristina

Iz oblaka dima i alkemijskih para izronila je Otrovna Kristina. Ona je vječni ljubitelj opasnog zvuka i strastveno promiče sve istinske vrijednosti rocka. Prvi koncert najavljen je za 10. listopada 2015.

Otrovna Kristina izniknula je iz nasljeđa ex-Yu rocka i do sad je bila obavijena velom tajne. Prvi značajni singl grupe koji je pogodio i ukus publike bila je prošlogodišnja pjesma “Poljubi me treće oko”. No u međuvremenu grupa je povukla sve singlove s Youtubea, tako da tko god želi vidjeti i žuti o čemu je riječ, a nije do sada, imat će priliku uživo u zagrebačkoj Tvornici kulture.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 25 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 35 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točna imena pjesama naveli su, i naravno dobili po jednu ulaznice: Tomislav Krizmanić i Ivan Lajtman.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X