Tko ide na koncert Pipsa u Domu sportova

PipsChips & Videoclips, najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bandova, stat će pred svoj grad u subotu 6. prosinca u Maloj dvorani Doma sportova. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Pips Chips & Videoclips (Foto: Saša Huzjak)
Pips Chips & Videoclips (Foto: Saša Huzjak)

Pipsi su u toj dvorani samostalno nastupili samo jednom, davne 1998. između “Fred Astaire”-a i “Bog”-a, a sada joj se vraćaju na krilima fantastičnog “Walt”-a, najboljeg hrvatskog albuma 2013. godine. Na velikoj i raskošnoj produkciji Pipsi će se na praznik Svetog Nikole prošetati kroz prebogati katalog koji sada broji već više od dva desetljeća nekih od najvećih i najvažnijih pjesama brojnih generacija.

Kao predgrupa nastupit će Punčke. Poziv za nastup prije Pipsa na sjajan način zaokružuje izuzetnu godinu u životu Punčki. Njihov aktualan album “Sunčano s povremenom naoblakom” u 2014. doživio je pravu afirmaciju i lansirao grupu među najtraženije u regiji. Dnevnik Punčki uključivao je nebrojene nastupe po klubovima i festivalima među kojima se ističu svirke na Exitu, Szigetu, Superuhu, u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture, ali posebno dva gostovanja na koncertima Queens Of The Stone Age u Ljubljani i Zagrebu za što je pozivnica stigla ravno iz stožera Josha Hommea i njegove bande.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji singl koji su Pipsi pustili s “Akustičnog Walta” uoči zagrebačkog koncerta? glasi: “Dementor”, a po dvije ulaznice dobili su Nevena Tomulić i Jura Ščapec.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X