Podijelili smo ulaznice za koncert Psychedelic Orchestra

Nakon uspješnog otvaranja klupske sezone na početku rujna, Trip to Zion ekipa u suradnji s Riddim’n’Culture za kraj mjeseca, točnije 29. rujna, priprema koncertnu poslasticu iz Berlina. Mi smo podijelili 2×2 ulaznice.

Psychedelic Orchestra

U klubu Attack Psychedelic Orchestra povest će publiku na eksperimentalno psihodelično putovanje, a nakon njih se pleše uz Kodina, poznatog po eksperimentiranju sa zvukom do nezamislivih granica. U Chakka’s Roomu se može zaplesati uz reggae ritmove kroz koje će vas voditi Zion Radio Sound i Slavonija Vibes Syndicate ekipa uz podršku domaćina Jan Becelea.

Psychedelic Orchestra dolaze iz općine Friedrichshain-Kreuzberg njemačkog glavnog grada Berlina. Oba kvarta poznati su po multikulturalnosti, monumentalne ulične umjetnosti, osebujnog noćnog života i sive zone zakona te ih s razlogom mnogi smatraju europskom prijestolnicom alternativne kulture.

U ovom podneblju s idejom eksperimentiranja i improviziranja kroz beskrajne jam sessione korijene pušta četveročlani sastav, a sami sebe definiraju 2010. na Fusion Festivalu kao Psychedelic Orchestra. Inspirirani francuskom dub scenom, njemačkim krautrockom i britanskim d’n’b-em razvijaju svojstveni psihodelični glazbeni stil u kojem multikulturalnost prostora s kojeg dolaze isparava u obliku fuzije kroz svaki takt njihove glazbe.

Kodin – Jedan od hrvatskih drum&bass producenata i DJa čije trake već odavno se nalaze u mixevima domaćih i stranih drum&bass DJa, a svoju kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Trenutno težište produkcije baca na različite žanrove, ali uglavnom na drum&bass koji ga najviše privlači zbog masivne energije te mogućnost eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto trip-hopa, funka, breakbeata, hip-hopa, ali i eksperimentale te psihodelije, čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija. Široj publici se predstavio kao član JabbaCrewa iz Zagreba te u okviru LED kolektiva iz Karlovca.

Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni više od deset godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Godine 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip to Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih osam godina. Kao DJ i VJ često nastupa na brojnim klupskim događanjima te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic…

Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv par zaljubljenika dub reggae zvuka koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije: Brlog Predstavlja, Glechudesa Massive i Revolt dj*s. Upoznali su se na Seasplash festivalu i na nekoliko zajedničkih nastupa otkrivaju ovisnost o dub i reggae zvuku te se stvorila ideja o kolektivu koji bi okupljao dub reggae selektore iz Slavonije.

Ulaz se otvara u 22 sata,  a karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Točan odgovor na pitanje: Iz kojeg grada dolaze Psychedelic Orchestra? glasi: iz Berlina, a po dvije ulaznice su dobile Josipa Bilić i Nina Vigan. Dobitnice ulaznice čekaju na ulasku u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X