Tko ide na koncert Seven That Spells u Tvornici kulture

Zagrebački Seven That Spells obilježit će objavu novog albuma koncertom u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak, 19. prosinca. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Seven That Spells
Seven That Spells

Za one koji se dosad nisu susretali sa Seven That Spells kratak opis koji ih najbolje predstavlja je da “dolaze iz 23. Stoljeća gdje je rock mrtav”. Moderan, agresivno – psihodeličan zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve odveo je ovaj sjajan sastav na sve bitnije europske festivale psihodelične glazbe, turneje po starom kontinentu i Japanu te im osigurao ukupno 11 izdanja za nekoliko stranih labela.

Na zagrebačkoj promociji predstavit će nove pjesme u proširenom live izdanju s dva bubnjara. Bit će to ujedno i završetak izuzetno uspješne koncertne godine u kojoj je bend upravo završio europsku turneju.

Ulaznice pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 45 kn.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album Seven That Spells? glasi: “The Death And Resurrection Of Krautrock – IO”. Po dvije ulaznice dobili su Ivana Bunjanin i Krešimir Bošnjak. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu na dan koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X