Tko ide na koncert Stuttgart Online, Bebè Na Volè i Straight Mickey and the Boyz

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za koncert Stuttgart Online, Bebè Na Volè i Straight Mickey and the Boyz u Vintage Industrial Baru za četvrtak 26. ožujka.

Stuttgart Online, Bebè Na Volè i Straight Mickey and the Boyz u Vintage Industrial Baru
Stuttgart Online, Bebè Na Volè i Straight Mickey and the Boyz u Vintage Industrial Baru

Najveća regionalna, glazbena top lista Muzika Je Zvonko Radost uz pomoć prijatelja iz bonbon-a na svom drugom izdanju najavljenom u sklopu programa Dozvoljeni četvrtak 26. ožujka u Vintage Industrial Baru najavljuje sam crème de la crème regionalne nezavisne scene! Stuttgart Online dolazi u najjačem sastavu s Demirom Ahmetovićem i Draganom Kneževićem iz Artan Lili, najbolji domaći bluzer Bebè Na Volè predstavlja album „Time Of Great Depression“ dok će najekplozivniji koncertni bend ovih prostora Straight Mickey and the Boyz posebno zakuhati atmosferu. Dakle, drugi Dozvoljeni četvrtak, u organizaciji Muzika Je Zvonko Radost je nešto što se ne propušta!

Stuttgart Online će specijalno ovog puta u Zagrebu nastupiti u najjačem sastavu, pojačan gitaristom Draganom Kneževićem i basistom Demirom Ahmetovićem. Inače ovaj beogradski bend, predvođen Goranom Slačalom koji od prošle godine stoji i iza grupe Artan Lili, postoji od 2006. A već iduće 2007. godine ih je srpski portal Popboks proglasio najboljim debitantima. Nakon albuma “Radost svakom domaćinstvu” i „Prava stvar“ Stuttgart Online trenutno objavljuje singl-spotove u suradnji s kolegama muzičarima sa scene i do sada je realizirano četiri, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović. Trenutno su u pripremi i novi singl-spotovi koji će sa prethodnima zajedno biti objavljeni u formi DVD izdanja i kao treći studijski album pod nazivom “Štutgart na vezi”.

Bebè Na Volè a.k.a. Adam Semijalac je one man act iz Zagreba. U Vintage Industrial Bar dolazi prvi put gdje će, između ostalog, predstaviti i svoje prvo vinilno izdanje „Time Of Great Depression“ – trenutno najvruću blues ploču u Hrvatskoj, signifikatno djelo koje je rezultat desetogodišnjeg rada i koje u prvi plan izbacuje originalni blues izričaj, gitarsku virtuoznost i svjetsku izvedbu iste. Portal Ravno do dna i Večernji list su albumu „Time of great depression“ dali najviše ocjene te ga proglasili kamenom temeljcem blues glazbe općenito na ovim prostorima. Uz klasični postav – glas, gitara & noga, na sampleru će se Adamu pridružiti Vedran Jozić (Markiz, Problem Child, Furiae).
Straight Mickey and the Boyz.

Straight Mickey and the Boyz je eksplozivna rock and roll trojka iz Beograda koja u svoj zvuk ima uklopljen blues, funk i punk. Karakteristični po energičnim i živim nastupima, skloni improvizaciji, koja svaki njihov koncert čini drugačijim. Za kratko vrijeme iza sebe su skupili veliki broj nastupa po Srbiji i regiji, što opravdava epitet jednog od najperspektivnijih mladih bendova u Srbiji. Kvaliteti benda možda najbolje svjedoči podatak da je upravo Cane iz Partibrejkersa u njihovim članovima osjetio onu prvotnu mladalačku iskrenu energiju ranih Partibrejkersa te je s njima osnovao Škrtice. Planirani novi album grupe Straight Mickey and the Boyz najavljen je kao žestoki kotel pjesama snimljenih uživo za jedan dan, bez nasnimavanja i dodatnih intervencija – a tako nešto sebi mogu priuštiti uistinu najbolji.

Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova DJ Trsha. će puštati recentnu glazbu iz Regije i s top Liste Muzika je Zvonko Radost. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove debi album Bebè Na Volè? glasi: “Time Of Great Depression”. Po dvije ulaznice dobili su Matea Škoro i Alen Kosmat. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Prijavite se na Facebook event

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X