Podijelili smo ulaznice za predstavu ‘Malo je dovoljno’ Aleksandra Stojkovića i braće Sinkauz u MM Centru

U šestoj sezoni igranja, poslije godinu dana pauze, vraća se glazbeno-scenska uspješnica ‘Malo je dovoljno’ koju na scenu donose dobro poznata glazbena imena, Aleksandar Stojković, Alen i Nenad Sinkauz. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za oba dana.

'Malo je dovoljno' (Foto: Nino Šolić)
‘Malo je dovoljno’ (Foto: Nino Šolić)

Glazba tandema Sinkauz i tekst pjesnika i pisca Aleksandra Stojkovića u ovoj predstavi povremeno izmjenjuju uloge. Na repertoaru je 25. i 26. travnja u MM centru ( Savska 25) od 20 sati.

Kome pričamo o svojim demonima? Kome pjevamo o njima? I kako se (sami) nosimo s osjećajima samoće, otuđenosti, tjeskobe… u svijetu koji ne popušta i s kojim moramo držati korak ako želimo biti sretni, zadovoljni? Malo je dovoljno priča je upravo o toj borbi, borbi koja izlazi iz pera Aleksandra Stojkovića i instrumenata Alena i Nenada Sinkauza. Ona je ironična, smiješna, zabavna, ali i duboko tužna i tragična, i upoznaje nas s onim što se dogodi ljudskom biću u zatvorenome krugu bolesti i ovisnosti. Borko, glavni junak te priče, naučit će vas kako se suprotstaviti problemima većima od života i kako pratiti svjetlo koje čas titra čas se ugasi na kraju tunela.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za oba dana, tj. za 25. i 26. travnja. Točan odgovor na pitanje: U kojoj je trenutno sezoni igranja predstava “Malo je dovoljno”? glasi: u šestoj sezoni. Po dvije ulaznice za 25. travnja dobili su Matej Janković i Andrea Rus, a po dvije ulaznice za 26. travnja dobili su Maja Valentić i Perica Šimundić. Dobitnike ulaznice čekaju na blagajni prije početka predstave.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X