Podijelili smo ulaznice za prvi dan festivala Brijačnica u Boćarskom domu

Najveći domaći zimski rock festival održat će se 27. i 28. siječnja u Boćarskom domu. U dva dana festivala publika će moći uživo pogledati neka od najboljih imena domaće i regionalne rock scene. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za prvi dan.

Pips Chips & Videoclips (Foto: Zoran Stajčić)
Pips Chips & Videoclips (Foto: Zoran Stajčić)

Headlineri prve večeri Brijačnice su Pips Chips & Videoclips. Bend koji je poznat po sjajnim koncertnim nastupima od samih početaka ima odličnu vezu sa zagrebačkom publikom, a kako je istaknuo i sam pjevač benda, Dubravko Ivaniš, u Boćarskom domu će odsvirati svoje najjače hitove te pozivaju sve da s njima uživaju. Osim Pipsa, prvog dana Brijačnice 27. siječnja će nastupati i Le Cinema, Gatuzo, Čao Portorož, te Straight Mickey and the Boyz.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za prvi dan. Točan odgovor na pitanje: Tko su headlineri prve večeri Brijačnice? glasi: Pips Chips & Videoclips. Po dvije ulaznice dobile su Stela Miler i Iva Rukavina. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu (photo/press/nagradne igre pult) uoči koncerta.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X