Podijelili smo ulaznice za The Soft Moon u Aquariusu

Jedinstven zvuk i očaravajuće vizualizacije The Soft Moon hrvatskoj će publici predstaviti na svom prvom nastupu u Zagrebu, 8. travnja u klubu Aquarius.

The Soft Moon u Aquariusu

The Soft Moon pokrenuo je Luis Vasquez (vokal, gitara, synthesizer) 2009. godine kao solo projekt u vrijeme kada stvara, snima i radi na pjesmama za svoj debut album. Prije nego što je album ugledao svijetlo dana, Vasquez počinje okupljati bend oko svog projekta sa idejom da u nastupima uživo publici pruža jedinstveno i sveobuhvatno senzorno iskustvo. Tada mu se pridružuju Justin Anastasi (bas gitara), Damon Way (synthesizer) i Ron Robinson (vizualizacije), a početkom 2012. godine i Keven Tecon (bubnjevi).

Nakon što je Vasquez snimio prve materijale, njegovu glazbu i potencijal prepoznaje odlična nezavisna bruklinška etiketa Captured Tracks za koju svoju glazbu izdaju i DIIV, Wild Nothing, Mac DeMarco, Naomi Punk, Thieves Like Us te Blouse.

Prvi singl, Breathe The Fire izlazi 2010. godine, slijedi Parallels te krajem iste godine i debut album The Soft Moon. Total Decay EP izlazi krajem 2011. godine, a bend tada odlazi na turneju i gostuje u mnogobrojnim klubovima te na mnogim festivalima u SAD-u, Kanadi i Europi.

Na turneji, na putu između gradova, ljudi i zgrada, nakon šest mjeseca intenzivnog rada na pjesmama, Vasquez odlazi u studio i snima materijal uz pomoć Monte Valliera, producenta iz San Francisca. Ubrzo nakon toga, krajem 2012. godine objavljuje i drugi album Zeros. Album počiva na novijem, pojednostavljenom pristupu koji otkriva uglađenost i izravnost pjesama i aranžmana.

Zeros – Smješten u post apokaliptičnu, mračnu i hipnotičnu atmosferu, inspiriranu životom u kalifornijskoj pustinji Mojave i glazbenim uzorima Sonic Youth, Joy Division, Suicide i Bauhaus, pjesme sa Zeros protkane su zvukovima i pjesmama noći, sova i crvkuta insekata, melodijama perkusija iz džungle i plemenskim napjevima.

Osnove stvari ono su što Zeros čine bliskim svakom slušatelju na osobnoj razini, primalna potreba biti osamljen u noći te biti doživljen i slušan od strane drugog bića. The Soft Moon, vuk samotnjak. It Ends otvara dok posljednja pjesma ƨbnƎ ƚI zrcali i zatvara vrata tom soničnom međusvijetu noći te nas ponovo vraća u dan i svakodnevicu, netaknute no nikako nepromjenjene.

Skužili ste da je pitanje: Tko će nastupiti ispred grupe The Soft Moon u Aquariusu? trik pitanje 🙂

Dakle uvažili smo i one koji su odgovorili da predgrupe nema i one koji su naveli muzikfantastique, a ulaznice su dobili: Dino Rudić i Ivica Antunović. Ugodan provod.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X