Podijelili smo ulaznice za Tulum Hladnog piva, Brkova i Šanka u Domu sportova

Ovogodišnja ‘Tulum turneja’, jesenska dvoranska serija koncerata, započet će svoj put u Domu sportova u subotu, 15. listopada. Prva stanica donosi dosad najžešće izdanje, svezagrebački punk rock tulum u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka. Ravno do dna podijelio je 1×2 ulaznice

Tulum u Domu sportova: Hladno pivo, Brkovi i Šank?!
Tulum u Domu sportova: Hladno pivo, Brkovi i Šank?!

Zahvaljujući aktualnom albumu “Dani zatvorenih vrata”, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog “Vjeruj u mene” do prošli tjedan lansiranog “Dibidusa” kojeg prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. Na Tulum, naravno, osim novih songova Mile i dečki donose najbolje iz repertoara, u dvosatnom setu u kojem će se naći sve od “Bubašvaba” naovamo.

Punk folk wellness petorka Brkovi proteklu je godinu uz brojne klubove punila i najveće dvorane regije. Bend kojeg se malo koji radio usudi pustiti u eter rasprodao je prvo Malu dvoranu Doma sportova u ožujku 2015., da bi potom, poguran odličnim novim albumom “Torzo Dade Topića” napunio i beogradsku Halu sportova početkom prošlog mjeseca. Krcat kalendar dovest će Brkove do velikog broja solo i festivalskih nastupa ovog ljeta, a naposlijetku i do Tuluma u Domu sportova.

Punk rock kvartet Šank?! dokazao je, napunivši Tvornicu kulture 13. svibnja, da su stvorili sve brojniju, izuzetno vjernu bazu fanova. “Grad je naš”, “Zagreb gori”, “Ljubav gradu” i “Borac” pjevaju se s visoko podignutim šakama ili surfajući po glavama prvih redova. Ulica već odavno nije imala tako jak i artikuliran stav kao onaj koji progovara kroz pjesme Šanka.

Ravno do dna podijelio je 1×2 ulaznice. Toačn odgovor na pitanje: Gdje se održava zagrebački Tulum 15. listopada? glasi: U Domu sportova. Dvije ulaznice osvojio je Fran Glasnović. Ulaznice dobitnika čekaju na info/press pultu prije koncerta.

Ulaznice možete kupiti ovdje.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X