Podijelili smo ulaznice za Zoran Čalić Band u Vintage Industrial Baru

Rock ‘n’ roll junak, bivši gitarist i koautor grupe Majke, Zoran Čalić odvojio se od matične grupe te je u ponedjeljak 21.3.2016. sa svojim, novim bendom objavio debi album ‘U moru i plamenu’ kojeg će koncertno promovirati u četvrtak 21. travnja u Vintage Industrial Baru. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Zoran Čalić Band (Foto: Matija Alpner)
Zoran Čalić Band (Foto: Matija Alpner)

Glazbeni stil u kojem pliva Zoran Čalić Band je rock’n’roll kroz kroz koji se provlači psihodelična atmosfera izvučena iz dubine duše omiljenih Čalićevih žanrova, bluesa, soula i countryja. I, upravo ta mišancija žanrova ono je što će publiku odnijeti u magičan svijet Zorana Čalića, gitarista, autora i pjevača.

“U moru i plamenu” sniman je tijekom 2015. godine u studijima ‘’Marsh recordings’’, ‘’Lotos music’’, ‘Hobbit’ I ‘Kif Kif’. Producentu Jerneju Križiču pri produkcija pjesama pomogli su Ivo Rimc te Zoran Čalić dok je za mastering zaslužan Janez Križaj.

Tekstove pjesama pisao je Saša Oroz, izuzev ‘’Iz daljnine (pjesma svjetla)’’ koju potpisuje Čalić te ‘’Jedino ljubav’’ koju uz Oroza potpisuje Petar Beluhan. Glazbu svih pjesama potpisuje Zoran Čalić.

Naslovnicu albuma dizajnirao je The Last Lord Of Atlantis.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni 35 kn potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrialu. Na dan koncerta, cijena ulaznice iznosit će 50 kn.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove debitantski album Zoran Čalić Banda? glasi: “U Moru i plamenu”. Po dvije ulaznice dobili su Miran Držaić i Filip Vučković. Dobitnike ulaznice očekuju na ulazu u klub prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X