Tko ide na Zvonko-live: Stray Dogg, Sara Renar i JR August u Vintage Industrial Baru

Najveća regionalna, glazbena top lista Muzika Je Zvonko Radost uz pomoć prijatelja iz bonbon-a kreće uživo! Na prvoj večeri 12. veljače 2015. u Vintage Industrial Baru nastupit će Stray Dogg, Sara Renar i J.R. August. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Muzika je Zvonko Radost - Live! u Vintage Industrial Baru
Muzika je Zvonko Radost – Live! u Vintage Industrial Baru

Nakon tri godine rada, najprije putem Facebooka, a nakon toga i kao web stranica, nakon više od 150 pripremljenih lista i 600 prezentiranih izvođača iz svih država Regije, tjedna lista moderne muzike Muzika Je Zvonko Radost u suradnji s najoptimističnijom mobilnom mrežom bonbon, pokreće koncerte uživo u kultnom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

Jednom mjesečno i to četvrtkom Zvonko će prezentirati tri recentna i najbolja izvođača sa svoje liste, dok će medijski sve pratiti portal Ravno do dna (Ravnododna.com) koji će posebno za te prigode priloge ojačati i ekskluzivnim video sadržajem.

Prvi Zvonko Live 12. veljače 2015. dovodi zagrebačkoj publici dobro znani beogradski Stray Dogg, zatim zagrebačku glazbenicu u usponu Saru Renar i zapaženog zagorskog autora J.R. Augusta.

Stray Dogg (Foto: Andrea Vajda)
Stray Dogg (Foto: Andrea Vajda)

Stray Dogg – Beogradska grupa Stray Dogg postoji tri godine, a čine je Dukat Strajnić – glas i gitara, Marko Ignjatović – gitara, Ana Janković – violina i glas, Jelena Damjanović – klavir, Vladimir Milićević –bas i Relja Ilić –bubanj. Bend je objavio dva studijska albuma (“Almost” i “Fire’s Never Wrong”) – treći je najavljen za 2015. godinu i do danas je svirao preko stotinu koncerata. Pored samostalnih nastupa, tokom karijere dijelili su binu s mnogim slavnim domaćim i stranim imenima kao što su Damien Jurado, Chinawoman, Scoutt Niblett, Mark Eitzel, Darkwood Dub, Obojeni Program, Rambo Amadeus, Howe Gelb…

Sara Renar
Sara Renar

Sara Renar – Odlične recenzije albuma i održanih koncerata, Saru Renar stavljaju u sam vrh novog vala hrvatske kantautorske scene. Zagrebačka kantautorica sama potpisuje tekstove i glazbu za svoje pjesme. Prve pjesme počela je pisati prije pet godina, što je kulminiralo u travnju 2013. izlaskom debitantskog albuma pod nazivom “Djeca” u izdanju Aquarius Recordsa. Svojim novim albumom “Jesen” Sara je potvrdila status nejprogresivnije glazbenice novog vala, prikupivši samo najbolje recenzije od strane regionalnih portala, magazina i radio postaja. Nakon što je rasprodala zagrebačku Tvornicu krajem rujna prošle godine, prije dva mjeseca nastupila je i na RockOff festivalu i osvojila nagradu za najbolju izvedbu.

JR August
JR August

J.R. August – mladi je umjetnik, kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka. Rođen 30. siječnja 1989. Većinu djetinjstva provodi u bliskom doticaju s prirodom, pišući poeziju i jednostavne skladbe za klavir. 2011. godine J.R. počinje raditi na svom prvom EP-u, kvadrilogiji “Change of Seasons” – priči ispričanoj kroz glazbu i videospotove, inspiriranoj lucidnim snovima koje je August doživljavao u to vrijeme te E.A. Poe-vom mračnom poezijom i H. Hesse-ovim psihodeličnim romanima koje je čitao. Nakon postavljanja prvog dijela kvadrilogije, “Man with the Magnificent Mind “na YouTube, video je u manje od tjedan dana postao broj 1. na službenoj stranici benda Coldplay, izazivajući odlične reakcije domaće i strane publike, premašujući 60.000 klikova na YouTube-u. Drugi, treći i četvrti dio kvadrilogije, “Distort Reality”, “John John” i aktualni “Change of Seasons” izazvali su slične reakcije. Glazbenik trenutno radi na seriji EP albumu, održava solo koncerte i koncerte s pratećim bandom s kojim će nastupiti i u Vintage Industrial Baru.

Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova publiku će zabavljati DJ Trsha.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koji izvođači će sve nastupiti na prvoj večeri Muzika Je Zvonko Radost – Live u Vintage Industrial Baru? glasi: Stray Dogg, Sara Renar i JR August. Po dvije ulaznice dobile su: Ivana Krešić i Petra Zegnal.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X