Dinosaur Jr. izbacili novi singl

Prošlo je dvije godine otkako smo zadnji put čuli nešto od Dinosaur Jr. ‘Hold Unknown’ njihov je novi singl.

Dinosaur Jr.

Ujedno je to i prvo njihovo izdanje nakon hvaljenog LP-a ‘Give A Glimpse Of What You’re Not’ iz 2016. godine. U to vrijeme objavljivanja izdanja Lou Barlow priznao je da rijetko govori s J. Mascisom.

“Mascis me nasmijava. Oboje uživamo u lošem smislu za humor, međutim, nije baš da više čavrljamo”, priznao je. “Ustvari je istina da uopće ni nemam prijatelja. Nikad nisam ni imao. Nisam išao na fakultet niti sam imao prijatelje u srednjoj školi. Živim vrlo prizemljen život. Moja obitelj epicentar je mog života. Doslovno sve što radim u životu jest da pišem pjesme i stvaram glazbu. Mislim da nikad nisam rekao: “Ej, izaći ću večeras i družiti se s dečkima.” Glazba je ljepilo mog odnosa s Mascisom i uopće ljepilo za 90% mojih muških prijatelja koje sam ikad imao.”

Bubnjar Emmett “Murph” Murphy pritom je naveo: “Da, vrlo je to sve smiješno jer Mascis i Lou još uvijek rijetko razgovaraju jedan s drugim. Jednom u mjesec dana poslati će si e-mail, no ako vježbamo zajedno, uvijek sam ja u toj sredini između njih dvoje. Na primjer, Mascis će mi poslati poruku da pitam Loua želi li pokušati nešto novo. Rijetko će poruku poslati Louu i obrnuto. Meni je zadovoljstvo igrati biti medijator, i bazično sam to prihvatio kao svoju novu ulogu. To je smiješno, jer kada posredujem, onda sam smrtno ozbiljan”, priznao je Murphy.

 

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X