Direkcija INmusica optimistična u pogledu održavanja festivala

Povodom mjera predostrožnosti koje je danas donio stožer civilne zaštite, na naš je upit o situaciji, odgovorila direkcija INmusic Festivala.

INmusic Festival (Foto: Vedran Metelko)

“Nacionalni stožer civilne zaštite nije zabranio skupove u zatvorenim prostorima preko 1000 ljudi, već je preporučio da se takvi događaji odgode ili otkažu zbog mjera sigurnosti. Preporuka je preventivne naravi radi suzbijanja potencijalnog širenja virusa. Preporuka se odnosi na skupove u zatvorenim prostorima, a po svim izjavama najuglednijih znanstvenika epidemiologa, s toplijim vremenom uz aktivne mjere suzbijanja širenja virusa najvjerojatnije je da će se virus povući do kraja proljeća. Zbog toga je opravdano smatrati da trenutna kriza s korona virusom neće utjecati na ljetne festivale na otvorenom kao što je INmusic festival. Organizacija INmusic festivala svakodnevno prati razvoj situacije i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite, te se nadamo da će se situacija uskoro stabilizirati”, poručuje direkcija INmusic Festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X