Dirty Three se vraćaju s prvim albumom u 12 godina

Warren Ellis, Mick Turner i Jim White objavljuju ‘Love Changes Everything’ koji izlazi 28. lipnja.

Dirty Three ‘Love Changes Everything’

Dirty Three su se vratili. Instrumentalni sastav iz Melbournea najavio je svoj prvi novi album u 12 godina. Nasljednik albuma “Toward the Low Sun” iz 2012. naslovljen je “Love Changes Everything” i izlazi 28. lipnja preko Drag Cityja. Objavili su i videospot koji je režirala Anna White za glavni singl “Love Changes Everything I”.

Trio koji čine Warren Ellis, Mick Turner i Jim White osnovan je 1992. godine i izdao je 10 albuma tijekom svog izvornog trajanja. Iako nikada nisu prekinuli, svaki je član bio zauzet raznim projektima od izdanja “Toward the Low Sun” 2012. godine.

Ellis, naravno, redovito surađuje s Nickom Caveom, a njih dvojica zajedno su objavili više od desetak glazbenih zapisa, uključujući nadolazeći biografski film o Amy Winehouse i zajednički studijski album “Carnage” iz 2021. godine. Turner je objavio svoj solo album “Don’t Tell the Driver” 2013., dok je White napravio zajednički LP “The Quickening” s Marisom Anderson 2020. godine. Njegove solo ploče uključuju “Waffles, Triangles & Jesus” i “Misfit’s Jubilee.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X