Discohernia upravo izbacila novi singl ‘Pink Flamingo’

Današnja Ravno do dna premijera: predstavljamo Discoherniu i ‘Pink Flamingo’.

Discohernia ‘Pink Flamingo’

Psychedelic breakbeat punkeri Discohernia prenose ‘noise’ kroz intrigantni glazbeni vokabular. Bend je nastao za potrebe filmskog ostvarenja redatelja Antonia Nuića “Život je truba”, mada je prva iskra benda nastala još davne ’97. godine za potrebe još jednog našeg filma, kultnog “Mondo bobo” Gorana Rušinovića, ali to tada sadašnja dva člana nisu ni znali.

Discoherniu čine Aljoša (bubanj), Cak (bass,vokal,100pedala), Stipe (truba,vokal) i Beuc (klavijature i čudni tonovi). Bend stimulira herniu s vrstom plesne glazbe (disco), a kroz žestoke ritam sekcije te psihodeliju kombiniraju trance, funky, jazz, disco relaksacije.

Nakon zapaženog singla i video spota „Promjena stanja“ te nakon što su sredinom svibnja organizirali prvi, pionirski drivein koncert kod nas, na parkingu Zračne luke Zagreb uz nastup i kolega iz zajedničke prostorije za vježbanje Kawasaki 3P-a, Discohernia je upravo izbacila novi singl „Pink Flamingo“.

Video koji prati singl“Pink Flamingo“najava je albuma „Promjena stanja“koji bi trebaoizaći početkom studenog.Album je sniman tijekom prošle i ove godine u vlastitom studiju u Katranu u Zagrebu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X