‘Divljaci’ – kad put do nogometnog prvenstva odvede u teroristički kamp

Stigao je trailer za novu hrvatsku akcijsku komediju koja prati tri prijatelja koji po svaku cijenu žele otići na svjetsko nogometno prvenstvo u Moskvu.

‘Divljaci’

“Ljeto 2018. godine, Svjetsko nogometno prvenstvo – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opće “ludilo”, a to je ludilo ponijelo i naše glavne junake: Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) odluče se na pljačku kako bi nabavili novac za put u Rusiju. Bježeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom pa u šumi zalutaju u teroristički kamp”, sinopsis je novog igranog filma “Divljaci” redatelja Darija Lonjaka.

‘Divljaci’

U akcijskoj komediji “Divljaci” isprepliću se lokalni i globalni motivi, a uvijek aktualnoj temi temi terorizma pristupa na jedinstveni način, s puno humora i akcije, što “Divljake” čini autentičnom hrvatskom akcijskom komedijom.

U tom filmu u kojem je težak put do finala glavne uloge tumače: Branko Janković, Alen Liverić, Borko Perić i Dejan Aćimović.

Scenaristi filma iz Pulsar Produkcije uz redatelja Lonjaka su Velimir Grgić i Ivo Balenović, a producent je Jozo Patljak (Alka film).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X