Djeca! u Tvornici kulture – podijelili smo ulaznice za koncert

Garažni rock duo Djeca! promovirat će svoj, upravo objavljeni, debitantski album ‘Kad čuješ ovaj zvuk’ u Tvornici kulture 14. siječnja. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice!

Djeca! (Foto: promo)

Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva svoju su potrebu za stvaranjem buke pretvorili u dvočlani autorski rock projekt. Nakon što su savladali sve prepreke koje su im se našle na putu, svoju su trogodišnju glazbenu viziju počeli ostvarivati u prvoj polovici 2022. godine kada su svoj žestoki zvuk predstavili singlovima “Ti imaš sve” i “Seljačka buna”.

Album prvijenac „Kad čuješ ovaj zvuk“ objavili su 11. studenog i za njega kažu da je pretežito divlji, na momente inspiriran prljavim hip hop grooveovima s jednom opasnom “diskosynthljubavnom” pjesmom “Želim s tobom sve” na kojoj su surađivali s Anjom Papom i Lukom Vidovićem iz sestrinskog benda pocket palma.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna u pretprodaji ili 65 kuna na dan koncerta. Kupiti se mogu u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili na Entrio.

Portal Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor točno na pitanje tko su članovi grupe Djeca!? glasi Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva. Sretni dobitnici su Tomislav Đudarić i Damir Galić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X