Dobrotvorni koncert Zaklade za tinejdžere oboljele od raka okuplja glazbene legende

Noel Gallagher izabrao je zvjezdani line-up za seriju dobrotvornih koncerata u Royal Albert Hallu u Londonu.

Teenage Cancer Trust

Primal Scream zasvirat će  s legendarnim Echo And The Bunnymen 21. ožujka. Serija koncerata održat će se između 19. i 25. ožujka, a nastupaju Ryan Adams, Kasabian, Paul Weller, Rizzle Kicks, Labrinth, Russell Brand, Noel Fielding i drugi gosti. Tako će uz Kasabian nastupiti novi bend Dark Horses, a uz Paula Wellera Palma Violets.

Glavni organizator koncerata za Zakladu, frontmen The Who, Roger Daltrey, odlikovan za Zapovjednika britanskog imperija od 2000. godine prikupio je preko 15 milijuna funti za mlade koji su suočeni s malignim bolestima. S obzirom na američku turneju s The Who, po prvi puta je zatražio pomoć oko izbora bendova i to upravo od Noela čijem će nastupu prethodit će Gruff Rhys, frontmen Super Furry Animalsa.

Kao jedina organizacija za pomoć mladima oboljelima od raka u Velikoj Britaniji, Zaklada novcem prikupljenim, bilo koncertima bilo drugim donacijama, doprinosi poboljšanju njihove kvalitete života, liječenja i šansi za ozdravljenje.

Dok se dobri brat Noel bavi dobrotvornim radom onaj zločesti, Liam radi na novom album s novim bendom Beady Eye. U neformalnom video intervjuu koji je vodio s dva mladića ispred puba u blizini studija, Gallagher je o drugom albumu svog novog benda rekao: “To je rock ‘n’ roll, ali je ispaljen u svemir. Ako se drogiraš svidjet će ti se, prilično je zdroksan.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X