Dodano još 900 ulaznica za mjuzikl ‘Cats’ u Areni Zagreb

Kako je zainteresiranima već dobro poznato, originalni mjuzikl s West Enda i Broadwayja, ‘Cats’, gostuje u zagrebačkoj Areni od 22. do 24. ožujka.

'Cats'
‘Cats’

Kako su se ulaznice za sve tri predstave prodavale munjevitom brzinom, radi velike potražnje, organizatori ART BG su u dogooru s menadžmentom dodali za svaku predstavu po 300 ulaznica, pa je u prodaji imamo po 300 novih sjedala.

Ulaznice su i dalje dostupne preko sistema Eventim i to po sljedećim cijenama:

Tribina gore B: 189 kn i 259 kn
Tribina dilje B B: 329 kn i 399 kn
Za sve tri predstave, parter je rasprodan.

Temeljen na zbirci „Old Possum’s Book of Practical Cats“ T. S. Elliota, mjuzikl “Cats“ se vratio na West End u prosincu 2014. g. ponovo ujedinivši stari kreativni tim: redatelja Trevora Nunna, pomoćnicu redatelja i koreografkinju Gillian Lynne, dizajnera Johna Napiera te skladatelja Andrew Lloyd Webbera. Nakon druge sezone u London Palladiumu, produkcija kreće na novu turneju 2017. g.

“Cats” u Zagreb dolaze već u ponedjeljak, s dijelom opreme i ekipe te će se zadržati sve do nedjelje. U samom timu ljudi koju sudjeluju na realizaciji ovog mjuzikla i koji dolaze u Zagreb iz Londona ima gotovo stotinu ljudi, od glumaca, vizažista, orkestra, kostimografa i trenera do menadžera i scenskih radnika.

Turneja 2016/2017 je organizirana pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera, a u Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG u suradnji s agencijom Outbox.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X