Dok Ronnie brani visoke cijene ulaznica, Keith najavljuje još koncerata

Lako je reći ‘karte su skupe’ ali i cijeli show je također jako skup – Ronnie Wood.

Keith Richards i Ronnie Wood (Rollingstones.com)

Ulaznice za koncerte The Rolling Stonesa krajem mjeseca u O2 Areni u Londonu i New Jerseyu već su rasprodane i mnoge fanove benda su ostavile razočarane.

Cijena ulaznica za koncerte u Londonu u pretprodaji kretala se od 90 funti (na kartama je čak označeno da mjesta nisu za osobe koje pate od straha od visine) do 950 funti za deluxe VIP pakete, ali te cijene penju se i do višestrukih iznosa u “preprodaji”.

Ronnie Wood je za NME branio početnu cijenu ulaznica “skupim postavom koncerta”. “Mislim da ne bi trebalo biti sekundarnog tržišta kartama, to bi trebalo biti ilegalno. Smatram kako bi trebao postojati bolji način, ali mi živimo s tim sistemom i načinom na koji on funkcionira. U samo četiri koncerta ne možemo promijeniti cijeli sistem naplate karata.  Osim toga, mi ništa ne dobivamo od sekundarnog tržišta kartama. Zamislite da je karta 250 funti i dosegne cijenu od 1000 funti? Samo želim naglasiti da mi ne dobivamo tu razliku.”

Nešto ranije proteklog tjedna je Billboard također rekao: “Lako je reći ‘karte su skupe’, ali i cijeli show je jako skup također, pogotovo samo za četiri koncerta s obzirom na to da su troškovi osmišljavanja koncerta isti kao i za sto koncerata koji se izvedu na turneji.”

Keith je pak dao znakovitu izjavu o budućim planovima benda: “Kada neodoljiva sila krene gotovo je nezaustavljiva u smislu ‘Još koja svirka ekstra’ ili ‘idemo svirati tamo gdje još nikada nismo svirali’. Tako se stvari kreću, a trenutno sam sretan što se stvari kotrljaju. Biti će odlično svirati London i New York. Ostalo će doći. Ne brinite.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dECLLKyfjm0[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X