Donald Trump o pobjedi ‘Parazita’ na Oscarima: Koji je ovo vrag?

Donald Trump, prvi glumac iz filma ‘Sam u kući 2’ kojem se smiješi predsjednička smjena ne razumije kako je strani film dobio Akademijinu nagradu za najbolji film 2020. godine.

Donald Trump (Foto: Wikipedia)

“Koliko su loši ovogodišnji Oscari?”, upitao se Donald Trump okrivljujući liberalni Hollywood da mu minira trgovinske pregovore s Južnom Korejom.

“Pobjednik je… film iz Južne Koreje! Koji je ovo vrag? Imamo previše trgovačkih problema s Južnom Korejom i povrh toga, oni im daju nagradu za najbolji film ove godine! Je li to dobro? Stvarno ne znam. Možemo li dobiti natrag “Prohujalo s vihorom”?”, upitao se tako američki predsjednik protiv kojeg je pokrenut proces smjene pred američkim Senatom, te nastavio: “Toliko dobrih filmova ove godine…A pobjednik je iz Južne Koreje! Ja sam mislio da je to nagrada za najbolji strani film.”

Trump se također okomio i na glumca Brada Pitta koji je iskoristio oscarovski govor povodom nagrade za najboljeg sporednog glumca u Trantinovom filmu “Bilo jednom…u Hollywoodu” kako bi se osvrnuo na neuspješno svjedočenje Johna Boltona protiv Trumpa u procesu smjenjivanja tzv. impeachmenta. “Rekli su mi da imam 45 sekundi ovdje, što je 45 sekundi više nego što je Senat dao Johnu Boltonu ovaj tjedan. Možda Quentin snimi film o tome”, rekao je prilikom dodjele Pitt.

Donald Trump je glumca zbog toga nazvao “malim pametnjakovićem”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X