Donald Trump o pobjedi ‘Parazita’ na Oscarima: Koji je ovo vrag?

Donald Trump, prvi glumac iz filma ‘Sam u kući 2’ kojem se smiješi predsjednička smjena ne razumije kako je strani film dobio Akademijinu nagradu za najbolji film 2020. godine.

Donald Trump (Foto: Wikipedia)

“Koliko su loši ovogodišnji Oscari?”, upitao se Donald Trump okrivljujući liberalni Hollywood da mu minira trgovinske pregovore s Južnom Korejom.

“Pobjednik je… film iz Južne Koreje! Koji je ovo vrag? Imamo previše trgovačkih problema s Južnom Korejom i povrh toga, oni im daju nagradu za najbolji film ove godine! Je li to dobro? Stvarno ne znam. Možemo li dobiti natrag “Prohujalo s vihorom”?”, upitao se tako američki predsjednik protiv kojeg je pokrenut proces smjene pred američkim Senatom, te nastavio: “Toliko dobrih filmova ove godine…A pobjednik je iz Južne Koreje! Ja sam mislio da je to nagrada za najbolji strani film.”

Trump se također okomio i na glumca Brada Pitta koji je iskoristio oscarovski govor povodom nagrade za najboljeg sporednog glumca u Trantinovom filmu “Bilo jednom…u Hollywoodu” kako bi se osvrnuo na neuspješno svjedočenje Johna Boltona protiv Trumpa u procesu smjenjivanja tzv. impeachmenta. “Rekli su mi da imam 45 sekundi ovdje, što je 45 sekundi više nego što je Senat dao Johnu Boltonu ovaj tjedan. Možda Quentin snimi film o tome”, rekao je prilikom dodjele Pitt.

Donald Trump je glumca zbog toga nazvao “malim pametnjakovićem”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X