Drew Goddard priprema novi ‘Matrix’ film

Scenarist i redatelj najpoznatiji je po filmovima ‘The Martian’, ‘The Cabin in the Woods’ i Netflixovoj seriji ‘Daredevil’.

‘Matrix’ (foto: Warner Bros.)

Svemir “Matrixa” širi se s novim filmom koji će režirati Drew Goddard. Scenarist i redatelj najpoznatiji po radu na naslovima kao što su “The Martian”, “The Cabin in the Woods” i Netflixova serija “Daredevil”, režirati će film i napisati scenarij. Goddard ima mnogo iskustva sa znanstvenom fantastikom, budući da je pisato epizode seija “Buffy the Vampire Slayer”, “Angel” i “Lost”.

Trenutno bez naziva, projekt će biti prvi Matrix film koji neće izravno uključiti kreatore Lanu i Lilly Wachowski, iako će prva biti izvršna producentica. Detalji zapleta trenutno se drže u tajnosti, ali zvuči kao da Goddard ima snažnu viziju za produžetak franšize.

“Drew je došao u Warner Bros. s novom idejom za koju svi vjerujemo da bi bila nevjerojatan način da se nastavi svijet Matrixa, poštujući ono što su Lana i Lilly započele prije više od 25 godina i nudi jedinstvenu perspektivu temeljenu na njegovoj ljubavi prema serijalu i likovima,” rekao je Jesse Ehrman, predsjednik produkcije Warnera, u izjavi.

Prvi film “Matrix” prikazan je u kinima prije 25 godina. Film s Keanuom Reevesom, Carrie-Anne Moss, Laurenceom Fishburneom i Hugom Weavingom u glavnim ulogama ostavio je trajan dojam svojim istraživanjem tema poput slobodne volje i religije, revolucionarnim akcijskim sekvencama i složenom predajom.

Uslijedio je par nastavaka, “The Matrix Reloaded” i “The Matrix Revolutions” 2003. koji su dobili podijeljene kritike. Godine 2021. Lana Wachowski vratila se s filmom “The Matrix Resurrections”, koji je Reevesu i Moss pridružio novu generaciju glumaca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X