Drito iz Boćarskog rasprodan mjesec dana unaprijed

U Zagrebu osvanuli i billboard plakati s porukom o rasprodanom festivalu.

Drito iz Boćarskog (foto: Yem)

Najjači domaći festival posvećen hip-hop i trap glazbi, Drito, ponovno na jednom mjestu okuplja najbolja regionalna imena ovih žanrova, a događanje je već tjednima u potpunosti rasprodano. U obliku dvodnevnog izdanja “Drito iz Boćarskog”, festival će ove godine 14. i 15. travnja okupiti više od 20 izvođačica i izvođača koji će stati na pozornicu zagrebačkog Boćarskog doma, a na događanje stiže i Smokepurrp, jedan od najistaknutijih repera američke underground scene.

“Nije da fleksamo, ali i stanje na cestama najavljuje rasprodani Drito” poručio je yem, organizator događanja, na svom instagramu te otkrio i seriju billboard plakata koji su ovih dana osvanuli na zagrebačkim prometnicama. Ovime su sa svojom publikom podijelili i vijest kako je festival već mjesec dana u potpunosti rasprodan.

Nakon što se prošle godine predstavio u obliku dvodnevnog događanja “Drito iz Boćarskog” i na jednom mjestu okupio više od šest tisuća posjetitelja, festival se i ove godine održava kroz dva dana, a otkriven je i raspored po danima. Pred publiku će na pozornicu ove godine stati više od 20 glazbenih imena, a line-up predvodi američki reper Smokepurpp, jedno od ključnih imena nove generacije rap scene Floride, kao i niz vodećih regionalnih hip-hop i trap izvođača: Mimi Mercedez, Vojko V, Hiljson Mandela, z++, Krankšvester, 30zona, KUKU$, Grše, Buntai, Miach, TTM, Bore Balboa, 2xŠihta, SBL, Spejs Noksi, Ludi Srbi, Yungkulovski, Cunami Flo, Baks, Bobsi, Mlada Beba, Basha i Banfica.

“Drito iz Boćarskog” dio je festivalskog serijala Drito, koji uključuje i festivale “Drito iz Osijeka” te “Lil Drito iz Tvornice”, a iza kojeg idejno i organizacijski stoji booking agencija i label yem. Kroz osam godina djelovanja i čak devet zagrebačkih izdanja, Drito je postao vodeće festivalsko ime regionalne gen-z generacije i glazbene zajednice u čijem stvaranju sudjeluje od samih početaka i svog prvog izdanja 2016. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X