Dropkick Murphys objavili album ‘This Machine Still Kills Fascists’

Prvi od dva najavljena albuma koji oživljavaju riječi Woodyja Guthrieja objavljen je danas, a vinilno izdanje izlazi 11. studenog.

Dropkick Murphys ‘This Machine Still Kills Fascists’

Album “This Machine Still Kills Fascists” snimljen je u Church studiju u Tulsi samo nekoliko minuta od rodne kuće Woodyja Guthrieja i modernog Woody Guthrie centra. Povijesni studio osnovao je Leon Russell na izvornoj lokaciji legendarnog Shelter Recordsa. Tijekom snimanja bend je posjećivao Woodyjev rodni grad Okemah i hodao istim ulicama kojima je hodao Woody.

Povlačenje u Woodyjevu rodnu državu Oklahomu radi snimanja albuma imalo je snažan učinak na bend i kreativni proces iza ovih pjesama. U konačnici, Dropkick Murphys su imali toliko materijala temeljenog na Woodyjevim dirljivim tekstovima da su snimili dva albuma, pa je drugi dio tako planiran za sljedeću godinu.

S objavom albuma “This Machine Still Kills Fascists” Dropkick Murphys najavili su i europsku turneju početkom 2023. godine. Započinju u Belfastu 17. siječnja, a hrvatskoj publici trenutno najbliža lokacija je budimpeštanska Sport Arena gdje će grupa nastupiti 7. veljače 2023. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X