Druga sezona domaće serije ‘Šutnja’ stiže na HBO Max

Od 9. studenog.

Šutnja (foto: HBO Max)

Nova sezona serije „Šutnja” imat će premijeru 9. studenog na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolazi cijela druga sezona.

Prošlo je godinu dana od noći koja im je zauvijek promijenila živote i naši junaci sada žive odvojeno. Dolazak Mile Mihajlović, “neovisne europske savjetnice za sigurnosna pitanja”, u Osijek, vraća ih na ono što su morali zaboraviti, jer netko i dalje ima videosnimku na kojoj se vidi kako ministar Horvatić siluje maloljetnicu. Milin službeni zadatak je pronaći snimku, ali uskoro joj postane jasno da može riješiti puno veće europske probleme povezane s ratom u Ukrajini. Provala u kuću bivšeg javnog tužitelja Branimira Kovača tek je početak onoga što će Osijek ponovno vratiti na stranice crne kronike.

U seriji glume Sandra Lončarić, Darko Milas, Goran Bogdan, Kseniya Mishina, Branka Katić, Leon Lučev, Anđelka Prpić, Domagoj Janković, Mijo Jurišić, Iva Jerković, Vjekoslav Janković, Tihana Lazović i mnogi drugi. Redatelj je Dalibor Matanić, scenarist Marjan Alčevski, a producenti su Miodrag Sila i Nebojša Taraba. Serija je nastala u suradnji HRT-a i produkcijske kuće Drugi plan.

Prva sezona serije „Šutnja“ dostupna je odmah na HBO Max streaming platformi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X