Duet na plahtama: Justin Timberlake i Prince na poluvremenu Super Bowla

Sinoć smo na poluvremenu 52. Super Bowla bili svjedoci Princeove digitalne reanimacije, kada je tijekom Timberlakeove izvedbe Princeovog hita „I Would Die 4 U“ na fasadi džinovske plahte projiciran lik umjetnika nekoć znanog kao Prince.

  • 12
    Shares
Prince – I Would Die 4 U (izvor: Universal Music)

Kada su se ulice i trgovi čitavog Minneapolisa obojili u Princeovu ljubičastu nijansu, Timberlake je sa stagea poručio: „Podignite dva prsta za Princea, gledajte ga kako se spušta dolje k nama.“

Ameri i spektakl.

Nakon što su čitavog tjedna kolale špekulacije o Princeovom hologramu, nekoliko je njegovih bivših suradnika ustalo protiv ideje. Najglasnija je bila Sheila E koja je istaknula da je i Prince osobno bio žestoki protivnik ovakve vrste „oživljavanja“. Sheila je naposljetku izjavila kako je neposredno pred show razgovarala s Timberlakeom koji joj je načelno obećao da neće biti holograma. Umjesto toga bila je plahta.

U izjavi nakon izvedbe, Nick Witehouse iz vizualnih produkcija zaduženih za stvaranje Princeovog lika poručio je da je ovo bio njihov način odavanja „hommagea“.

„Naprosto, Justin je istaknuo ovo kao highlight showa. Jedina osoba koja može izvesti Princeovu pjesmu jest Prince sam i mi smo ponosni što smo bili dio tima koji je kreirao ovaj epski moment.“

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X