E-Play objavio video spot naslovne pjesme s albuma ‘Sloboda’

Rock bend E-Play sa aktualnog albuma ‘Sloboda’ objavio je spot za naslovnu pjesmu u kojeme se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. ‘Sloboda’ je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Mićalović, poznate po brojnim ulogama u kazalištu kao i u filmovima kao što su ‘Zona Zamfirova’ i ‘Na mlečnom putu’, ili seriji ‘Koreni’.

E-Play ‘Sloboda’

“Prva asocijacija za poziv koji je usledio “Slobodi” je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pesme, ali nam je jako bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja, i koja i dalje iskreno voli umetnost i veoma je za nju požrtvovana”, kaže pjevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Mićalović, članovi E-Play-a Cvetković, gitarist Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom redatelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su video spot tijekom siječnja u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gdje se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu s ozbiljnom ekipom koja inače radi na filmovima.

Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot “Sloboda” konačno ovih dana završen, u E-Play-u su u početku razmišljali da li da ga uopće objave u trenutku kada se čitav planet bori protiv pošasti koronavirusa.

“Na kraju smo shvatili da ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta – mi smo nešto doprineli. A što se tiče same SLOBODE, tek sada u ovom trenutku (kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice) vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je jako važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće”, poručuje Cvetković.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X