E-Play objavio video spot naslovne pjesme s albuma ‘Sloboda’

Rock bend E-Play sa aktualnog albuma ‘Sloboda’ objavio je spot za naslovnu pjesmu u kojeme se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. ‘Sloboda’ je prvo pojavljivanje u spotu nekog benda u karijeri Mićalović, poznate po brojnim ulogama u kazalištu kao i u filmovima kao što su ‘Zona Zamfirova’ i ‘Na mlečnom putu’, ili seriji ‘Koreni’.

E-Play ‘Sloboda’

“Prva asocijacija za poziv koji je usledio “Slobodi” je bilo njeno ime, koje je isto kao i ime naše pesme, ali nam je jako bilo važno to što je dobra glumica i ono što nosi svojim dosadašnjim radom. Jako je lepo sarađivati sa glumicom koja se i dalje razvija, koja je svakim danom sve bolja i bolja, i koja i dalje iskreno voli umetnost i veoma je za nju požrtvovana”, kaže pjevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Mićalović, članovi E-Play-a Cvetković, gitarist Nemanja Velimirović i bubnjar Goran Ljuboja, pod palicom redatelja, kamermana i montažera Vuka Protića snimali su video spot tijekom siječnja u prostoru Muzeja grada Beograda u Resavskoj, gdje se održava kulturna manifestacija Oktobarski salon, uz scenografuju rađenu s ozbiljnom ekipom koja inače radi na filmovima.

Kada je nakon neophodnog dužeg postupka montaže spot “Sloboda” konačno ovih dana završen, u E-Play-u su u početku razmišljali da li da ga uopće objave u trenutku kada se čitav planet bori protiv pošasti koronavirusa.

“Na kraju smo shvatili da ako bar nekome u ovakvom trenutku donesemo radosti za ova četiri minuta – mi smo nešto doprineli. A što se tiče same SLOBODE, tek sada u ovom trenutku (kada izlazimo iz kuće samo do prodavnice) vidimo njeno pravo značenje, ali nadam se da će biti svetlosti na kraju tunela. U ovom trenutku je jako važno da ostanemo samodisciplinovani i da ostanemo kod kuće”, poručuje Cvetković.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a
Idi na Vrh
X