E-Play s aktualnog petog albuma ‘Sloboda’ objavio novi spot za pjesmu ‘Pristanište’

E-Play-u je za ‘Pristanište’ bio potreban prostor u Beogradu ograđen zgradama, koji bi predstavljao zatvor, a koji bend nije mogao pronaći, dok se nije odlučio za, do sada u javnosti malo viđen, unutrašnji trokut između Kulturnog centra Beograda (KCB), Dvorane KCB-a i palače ‘Albanija’.

E-Play – Pristanište

“Kažu ljudi da dobar tim ne treba menjati, pa smo se i mi držali toga. Sa režiserom Vukom Protićem smo već radili na prethodnom spotu ‘Šamarčina’ i nakon obostranog razumevanja, odlučili smo da ponovimo saradnju. Ovaj put je scenario bio vezan za naziv samog albuma. Hteli smo da predstavimo ograničavanje slobode koje na kraju uvek rezultira unutrašnjim nezadovoljstvom. Nadam se da smo uspeli”, izjavila je basistica i pjevačica Maja Cvetković.

O prostoru snimanja Maja je rekla: “Na preporuku Ratka Rakina iz KCB-a dobili smo magičan prostor. Kod snimanja spota izbor lokacije uvek igra ključnu ulogu, a ovde nam se baš posrećilo. Naravno u ovom kišnom periodu veliki stres je bila vremenska prognoza. Mislim da je to bilo jedino popodne u proteklih mesec dana da nije padala kiša. Sreća nas je pratila na ovom snimanju spota, a tako slično je bilo i u studiju”.

S albuma “Sloboda” (Long Play 2018) dosad su objavljeni singlovi i spotovi  za pjesme “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i “Šamarčina”. E- Play uskoro očekuju nastupi na velikom broju ljetnjih festivala od kojih su samo neki Montenegro Beer fest na Cetinju 26. 7., Gitarijada (Veliko Gradište) 2. 8., Bedem fest u Nikšiču 1. 8., TrNOVfest-u u Ljubljani 10. 8., Kraljevo 31. 8. ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X