Edo Maajka feat. Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić u novom singlu ‘Hajmo se nać”

Za kraj godine, Edo Maajka izbacuje novi singl i spot ‘Hajmo se nać”, jednu od suradnji s albuma ‘Moćno’ u kojoj mu vokalno društvo rade Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić.

Edo Maajka feat. Alejuandro Buendija, Magellano i Filip Tkalčić ‘Hajmo se nać”

Upečatljiva četvorka repa o životu, razdvojenosti i otuđenju, dok smo istovremeno toliko željni druženja, onih pravih, iskrenih i s ljudima s kojima nam je lijepo.

Edine suradnje uvijek su besprijekorne, dok piše verse, u glavi odmah zna tko će ih repat’/pjevat’, a isti je proces bio i s pjesmom idealnog naziva i poruke o čemu je ispričao: „’Hajmo se nać” sam napisao prošlog proljeća željan druženja i prijatelja, sit karantena. Ima onu prijateljsku toplinu i jedna mi je od dražih u karijeri. Sale i Magellano su mi bili u glavi kao gosti kad sam uradio vers, njihovi dijelovi su genijalni baš kao i Kooladeov beat. Nisam bio zadovoljan svojim izvođenjem refrena pa smo se čuli s Filipom koji ga je odlično otpjevao.“

Nakon spota za ‘Letimo iznad’, i ovaj potpisuje TDKM ekipa.

„Spot je snimio Tibor na promociji albuma „Moćno“ u Tvornici, a za drugi dio smo iskoristili odličnu priliku što smo svi bili zajedno par dana u Zagrebu. Puno dragih ljudi se okupilo oko ove pjesme. Javite se dragim vam ljudima, iskoristite ozračje ovog doba godine, a možete i tek tako, jer je dobar osjećaj. Dovoljno je reći samo: Hajmo se nać!“. kaže Edo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X