Edo Maajka i Juice gosti u remiksu pjesme ‘bratmoi’ Frenkiea, Kontre i Indiga

Frenkie, Kontra i Indigo su u rujnu prošle godine predstavili svoje zajedničko studijsko izdanje – album ‘Putanja’, s kojeg se posebno istaknula pjesma ‘bratmoi’ feat. Shtuka, koja je ubrzo postala i favorit publike. U remiksu pjesme kao posebni gosti pojavljuju se Edo Maajka & Juice.

Frenkie Kontra Indigo feat. Shtuka, Edo Maajka i Juice 'bratmoi'
Frenkie Kontra Indigo feat. Shtuka, Edo Maajka i Juice ‘bratmoi’

„Na ideju da napravimo Bratmoi remix došli smo pred 17. rođendan FMJAM-a. Razmišljali smo koja je to pjesma obilježila našu prošlu godinu i zaključili smo da je to definitivno Bratmoi. Kako bi je dodatno začinili na remix smo pozvali Edu i Juica, koji se kratko pojavljuje na Putanji. Tako da se krug braće proširio na dvije legende”, otkrio je Frenkie.

Poslušajte Frenkie Kontra Indigo feat. Shtuka, Edo Maajka i Juice “bratmoi”

O ideji ove novonastale suradnje i remixu pjesme par riječi otkrio je i Kontra: „Bratmoi remiks je nastao tako što smo napravili logičan potez i dvojicu braće ugostili na remiksu, da upotpune priču. Također nam je bilo zadovoljstvo spojiti Juicea i Edo Maajku na jednoj pjesmi što je možda nekim zvučalo suludo, a nama je genijalno. Tema bratstva i bratimljenja je neiscrpna, u nju se svašta može strpati kada je riječ o slengu i običajima širom Balkana, a remiks pjesme to dokazuje.”

Frenkie, Kontra i Indigo objavili su „Putanju” 9. rujna, a riječ je o njihovom prvom zajedničkom albumu, snimljenom u berlinskom Red Bull studiju. Produkciju albuma potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić te jedan od najboljih njemačkih dizajnera – Adopekid iz Hamburga.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X