Edo Maajka i Juice gosti u remiksu pjesme ‘bratmoi’ Frenkiea, Kontre i Indiga

Frenkie, Kontra i Indigo su u rujnu prošle godine predstavili svoje zajedničko studijsko izdanje – album ‘Putanja’, s kojeg se posebno istaknula pjesma ‘bratmoi’ feat. Shtuka, koja je ubrzo postala i favorit publike. U remiksu pjesme kao posebni gosti pojavljuju se Edo Maajka & Juice.

Frenkie Kontra Indigo feat. Shtuka, Edo Maajka i Juice 'bratmoi'
Frenkie Kontra Indigo feat. Shtuka, Edo Maajka i Juice ‘bratmoi’

„Na ideju da napravimo Bratmoi remix došli smo pred 17. rođendan FMJAM-a. Razmišljali smo koja je to pjesma obilježila našu prošlu godinu i zaključili smo da je to definitivno Bratmoi. Kako bi je dodatno začinili na remix smo pozvali Edu i Juica, koji se kratko pojavljuje na Putanji. Tako da se krug braće proširio na dvije legende”, otkrio je Frenkie.

Poslušajte Frenkie Kontra Indigo feat. Shtuka, Edo Maajka i Juice “bratmoi”

O ideji ove novonastale suradnje i remixu pjesme par riječi otkrio je i Kontra: „Bratmoi remiks je nastao tako što smo napravili logičan potez i dvojicu braće ugostili na remiksu, da upotpune priču. Također nam je bilo zadovoljstvo spojiti Juicea i Edo Maajku na jednoj pjesmi što je možda nekim zvučalo suludo, a nama je genijalno. Tema bratstva i bratimljenja je neiscrpna, u nju se svašta može strpati kada je riječ o slengu i običajima širom Balkana, a remiks pjesme to dokazuje.”

Frenkie, Kontra i Indigo objavili su „Putanju” 9. rujna, a riječ je o njihovom prvom zajedničkom albumu, snimljenom u berlinskom Red Bull studiju. Produkciju albuma potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić te jedan od najboljih njemačkih dizajnera – Adopekid iz Hamburga.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X