Edo Maajka izbacio novi singl ‘Dolazim i odlazim’

Nakon singla ‘No Pasaran’ i ljubavne pjesme ‘Ne Mogu Disat’, Edo Maajka ima još jedan novi singl.

Edo Maajka - Dolazim i odlazim (Foto: Nino Šolić)
Edo Maajka – Dolazim i odlazim (Foto: Nino Šolić)

“”Dolazim i Odlazim” je u glazbenom smislu fuzija funka, rocka i kafanske narodnjačke muzike, groove je odličan i ne znam ni sam šta mi je bolje, dal’ taj riff ili zarazna zaigrana bas linija, oldskulerska kljava, ili ovaj zarazni refren koji sam napis’o još prije nekoliko godina. Sve se poklopilo na odličan način i evo konačno možete poslušat”, izjavljuje Edo Maajka.

Video je snimio Sven Čustović na uspješnom koncertu u Tvornici za vrijeme prvog javnog izvođenja ove pjesme. Miks i master je uradio Miro Vidović s kojim Edo surađuje od početka svoje karijere. Pjesma je snimana u slovenskom studiju RSL sa ekipom MPA akademije iz Zagreba, a vokali su dodatno snimani u Morris Studiju.

“Pjesma govori o iskustvima života u raznim mentalitetima i društvima u kojima sam živio, ta društva i ta iskustva su dio mene sa svim svojim dobrim stranama ali i onim lošim kojima sam se posvetio u ovom songu. Refren je jednostavno morao biti ovakav kakav jest, masni narodnjak koji na kraju pređe u nekakav čudni polusevdah”, zaključio je Maajka.

Edu s bendom možete pogledati: 3.6. Vienna, 4.6. Velika Gorica, 20.7. Banja Luka, 21.7. Sarajevo.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X