Edo Maajka objavio svoj prvijenac ‘Slušaj mater’ kao dupli vinilni album

Promocija LP izdanja i Meet&Greet s Edom Maajkom , održat će se u petak 11. listopada u 18:00 sati u Rockmarku, što će ujedno biti odlična uvertira za koncert u Vintage Industrial Baru (31.10.2019.).

Album ‘Slušaj mater’ Ede Maajke odsad i na vinilu

Nakon 17 godina od najuspješnijeg albuma Ede Maajke ‘Slušaj mater’ kojim je 2003. godine osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, pod okriljem Menarta izlazi dvostruko LP izdanje s remasteriranim pjesmama. 21 pjesma koliko ih je bilo na originalnom CD-u sada se nalaze na dvije 180-gramske ploče.

“Nagrada na Rock&Offu za moj aktualni album “Put u plus” i izlazak vinila mog prvijenca “Slušaj mater“, su najbitnije stvari koje su mi se ove godine desile. Zahvalan sam Menartu na izdavanju ovog vinila, mislim da je to bitan regionalan hip hop album koji zaslužuje ovakvo jedno remasterirano izdanje. Izdanje me jako razveselilo i nadam se da će razveselit i fanove. Vidimo se naravno u Rockmarku 11.10.!“ – izjavio je Edo.

Cijena dvostruke ploče „Slušaj mater“ biti će 179 kuna, a ulaznice za koncert u Vintageu možete kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na dan eventa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X