Egret predstavlja video za ‘Unveil’ i najavljuje nastup sa Ljubičicama

Pančevački muzičar i producent Petar Pupić, koji nastupa kao Egret, predstavlja svoj drugi video singl u karijeri i to za pjesmu ‘Unveil’ koji je nastao po konceptu Tare Gajović i Kiše Radić. Pjesma je objavljena na debitantskom EP izdanju ‘Silent Turns’ i dostupna je na svim digitalnim platformama, Bandcampu i YouTubeu.

Egret (Foto: Kiša Radić)

Za neke ljude “Unveil” bi mogao da bude trenutak u kojem se zaljubite na prvi pogled i shvatite da ljubav može da bude i utočište i neka vrsta eskapizma od anksioznosti i socijalnih interakcija. U vizualno bogatom i izuzetno emotivnom spotu redateljice Tare Gajović i snimateljice Kiše Radić u kojem su u centru pažnje likovi Anastasija Stošić i Lazar Tešić, “Unveil” je dobio svoj konačni oblik.

“Glavna nit koja prožima spot je ideja o prepuštanju, razbijanju granica i prihvatanju kroz intimni odnos dvoje mladih ljudi. Kroz različite vizuelne elemente i simbole, cilj nam je bio da postepeno gradimo dinamiku između dva glavna aktera. Kroz ceo spot oni pokušavaju da se povežu, ali se suočavaju sa preprekama koje mogu da prevaziđu samo kad prihvate određene delove sebe. Spot se zbog svoje poetske i simbolične prirode može interpretirati na različite načine, ali je u svojoj suštini priča o transformaciji, prihvatanju i prepuštanju,” objašnjava Kiša Radić.

Više od šest godina je prošlo od izlaska pesme “Knot” koja je Egretu donela prvo mjesto na regionalnom natječaju za kantautore “Poezika” u Novom Sadu. Od tada do danas Egret je objavio singl “My Isle”, EP “Silent Turns”, nastupao na Pesmi za Evroviziju 2023. godine sa “Ako shvatim kasno” i ponekad svirao solo ili sa bendom. Kao producent, autor muzike, aranžer i instrumentalist, radio je na albumima i pjesmama za druge muzičare, kao što su Buč Kesidi, Ljubičice i Iva Lorens. Prva prilika da vidite Egreta na koncertu je 26. travnja kada u Velikoj sali Doma omladine Beograda nastupa kao specijalni gost na koncertu Ljubičica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X