Emily Ratajkowski optužila je Robina Thickea da ju je neugodno dirao na snimanju video spota ‘Blurred Lines’

Tvrdnje su detaljno opisane u nadolazećoj knjizi manekenke Emily Ratajkowski koja nosi naziv ‘Moje tijelo’.

Emily Ratajkowski i Robin Thicke u spotu ‘Blurred Lines’ (Izvor: Youtube)

Manekenka Emily Ratajkowski optužila je Robina Thickea da ju je uhvatio za grudi bez pristanka na snimanju glazbenog spota “Blurred Lines” iz 2013. godine.

Kako je detaljno objašnjeno u njezinoj nadolazećoj knjizi “Moje tijelo” (My Body), a prvi je izvijestio The Sunday Times, Ratajkowski je rekla da u početku nije imala problema biti gola za needitirane verzije glazbenog spota. Međutim, u jednom trenutku manekenka tvrdi da se Thicke “vratio na set pomalo pijan da snima samo sa mnom”.

“Odjednom, niotkuda, osjetila sam hladnoću i neugodne nepoznate ruku nekoga tko me s leđa uhvatio za gole grudi. Instinktivno sam se odmaknula i okrenula kad sam ugledala Robina Thickea”, napisala je Ratajkowski u knjizi, kako prenosi Rolling Stone.

“Nasmiješio se pomalo blesavo i posrtao unatrag, očiju skrivenih iza sunčanih naočala. Potom sam se okrenula prema mraku jer je glas (redateljice Diane Martel) pukao kad je viknula: ‘Jeste li dobro?’”

Ni Thicke ni Ratajkowski nisu javno podijelili nikakve komentare na te navode. Ratajkowski je rekla da nije ranije iznosila optužbe u javnost jer nije htjela razmišljati o tome, te je željela zaštititi okruženje na radnom mjestu koje je Martel njegovala na snimanju s drugim modelima.

Sunday Times razgovarao je i s Diane Martelom, koja je potvrdila navode modela protiv Thickea: “Sjećam se trenutka kad ju je uhvatio za grudi. U svaku ruku po jedna dojka. Stajao je iza nje dok su oboje bili u profilu u kadru. Vrisnula sam svojim vrlo agresivnim glasom: ‘Što to, dovraga, radiš?! Snimanje je završeno!’”.

Martel je također izjavila da se Thicke ispričao nakon što je opipao manekenku, te dodala da to ne bi učinio da je bio trijezan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X