Erykah Badu na tržište izbacuje mirišljavi štapić Badu’s Pussy inspiriran mirisom njene vagine

Nakon što je glumica Gwyneth Paltrow nedavno predstavila mirisnu svijeću ‘This smells like my vagina’, dakako rasprodanu među fanovima po paprenih 58 britanskih funti po komadu, na sličnu ideju je došla i američka pjevačica Erykah Badu, po logici, kad se već ne prodaje glazba, nek’ se prodaje miris vagine.

Erykah Badu (Foto: Zoran Stajčić)

Erykah Badu pokreće Badu World Market, novi online dućan, koji se otvara 20. veljače ove godine, a kao dio kampanje otvorenja u ponudi će se naći i insens, tj. mirišljavi štapić naziva “Badu’s Pussy” izrađen na temelju mirisa njene vagine.

“Uzela sam puno mojih gaćica, izrezala ih na trakice i zapalila”, izjavila je pjevačica za 10 Magazine, kako prenosi Rolling Stone, o inspiraciji za insens. “Čak i pepeo ima taj miris. Mislim da ljudi to zaslužuju!”, tvrdi Erykah čiji će Badu World Market u ponudi imati artikle poput bočica za vodu izrađenih od ametista, rozog kvarca i tirkiza, kao i odjevne predmete Baduine odjevne linije Fuh.

“Postoji urbana legenda da moja vagina mijenja muškarce. Muškarci u koje se zaljubim i muškarci koji se zaljube u mene mijenjaju svoje dotadašnje poslove i živote. Ako netko može promijeniti pravila među parfemima i insensima, to je Erykah Badu”, samouvjerena je pjevačica.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X