Erykah Badu na tržište izbacuje mirišljavi štapić Badu’s Pussy inspiriran mirisom njene vagine

Nakon što je glumica Gwyneth Paltrow nedavno predstavila mirisnu svijeću ‘This smells like my vagina’, dakako rasprodanu među fanovima po paprenih 58 britanskih funti po komadu, na sličnu ideju je došla i američka pjevačica Erykah Badu, po logici, kad se već ne prodaje glazba, nek’ se prodaje miris vagine.

Erykah Badu (Foto: Zoran Stajčić)

Erykah Badu pokreće Badu World Market, novi online dućan, koji se otvara 20. veljače ove godine, a kao dio kampanje otvorenja u ponudi će se naći i insens, tj. mirišljavi štapić naziva “Badu’s Pussy” izrađen na temelju mirisa njene vagine.

“Uzela sam puno mojih gaćica, izrezala ih na trakice i zapalila”, izjavila je pjevačica za 10 Magazine, kako prenosi Rolling Stone, o inspiraciji za insens. “Čak i pepeo ima taj miris. Mislim da ljudi to zaslužuju!”, tvrdi Erykah čiji će Badu World Market u ponudi imati artikle poput bočica za vodu izrađenih od ametista, rozog kvarca i tirkiza, kao i odjevne predmete Baduine odjevne linije Fuh.

“Postoji urbana legenda da moja vagina mijenja muškarce. Muškarci u koje se zaljubim i muškarci koji se zaljube u mene mijenjaju svoje dotadašnje poslove i živote. Ako netko može promijeniti pravila među parfemima i insensima, to je Erykah Badu”, samouvjerena je pjevačica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X