ESC Life objavljuje vinilno izdanje albuma ‘Born To Be Mild’ na Dan prodavaonica ploča

Hvaljeni zagrebački indie rock/post punk sastav ESC Life zaživjeti će i u vinilnom obliku. Riječ je o njihovom drugom dugosvirajućem albumu ‘Born to Be Mild’ koji službeno izlazi u subotu, 13. travnja povodom obilježavanja globalnog glazbenog slavlja Record Store Day i biti će dostupan za kupnju u dvije boje (crnoj i sivoj). Uz već ranije objavljene CD/Digital formate na svoje su došli i svi ljubitelji ploča. Vinilno izdanje ‘Born to Be Mild’ zajednički potpisuju etikete PDV, Ill In The Head (Kanada), Bartolini Records (Španjolska) i Last Exit Music (Njemačka).

ESC Life ‘Born To Be Mild’

Record Store Day kao nezaobilazan dan, i slavlje vinilne kulture svake godine bilježi jaki interes audiofila, glazbenika, konzumenata, te raznih vezanih branši glazbene industrije.

Tim PDV-a daje svoj obol u obliku raznih popusta vlastitih izdanja, te ostalih etiketa koje distribuira. Tako će na sva PDV izdanja (LP/CD) popust od 20% razveseliti mnoge, te popust od 10% na izdanja ostalih etiketa koje imamo u distribuciji. Također, tim PDV-a će biti prisutan i na ovogodišnjem Long Play Dayu u Šibeniku koji se održava isti dan (subota, 13.4.2019.) ispred kluba Azimut (Obala palih omladinaca) podno stepenica glasovite katedrale sv. Jakova. U ponudi će biti naslovi PDV etikete, te pratećih distribucija s kojima etiketa surađuje. Svi popusti vrijede i za Long Play Day.

Dođite u subotu, 13. travnja u dućan ploča u Međimurskoj 21 (prvi kat Pločnika), od 11h-21h.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X