ESC Life objavljuje vinilno izdanje albuma ‘Born To Be Mild’ na Dan prodavaonica ploča

Hvaljeni zagrebački indie rock/post punk sastav ESC Life zaživjeti će i u vinilnom obliku. Riječ je o njihovom drugom dugosvirajućem albumu ‘Born to Be Mild’ koji službeno izlazi u subotu, 13. travnja povodom obilježavanja globalnog glazbenog slavlja Record Store Day i biti će dostupan za kupnju u dvije boje (crnoj i sivoj). Uz već ranije objavljene CD/Digital formate na svoje su došli i svi ljubitelji ploča. Vinilno izdanje ‘Born to Be Mild’ zajednički potpisuju etikete PDV, Ill In The Head (Kanada), Bartolini Records (Španjolska) i Last Exit Music (Njemačka).

  • 39
    Shares
ESC Life ‘Born To Be Mild’

Record Store Day kao nezaobilazan dan, i slavlje vinilne kulture svake godine bilježi jaki interes audiofila, glazbenika, konzumenata, te raznih vezanih branši glazbene industrije.

Tim PDV-a daje svoj obol u obliku raznih popusta vlastitih izdanja, te ostalih etiketa koje distribuira. Tako će na sva PDV izdanja (LP/CD) popust od 20% razveseliti mnoge, te popust od 10% na izdanja ostalih etiketa koje imamo u distribuciji. Također, tim PDV-a će biti prisutan i na ovogodišnjem Long Play Dayu u Šibeniku koji se održava isti dan (subota, 13.4.2019.) ispred kluba Azimut (Obala palih omladinaca) podno stepenica glasovite katedrale sv. Jakova. U ponudi će biti naslovi PDV etikete, te pratećih distribucija s kojima etiketa surađuje. Svi popusti vrijede i za Long Play Day.

Dođite u subotu, 13. travnja u dućan ploča u Međimurskoj 21 (prvi kat Pločnika), od 11h-21h.

  • 39
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X