Ether na valu nominacija za Rock&Off predstavlja novi singl i spot ‘Miris cvijeća’

Novi singl s hvaljenog albuma ‘Bitke na makovim poljima’.

Ether “Miris cvijeća”

Pjevačica Ether objavila je novi singl i spot “Miris cvijeća”. Pjesma je inače dio njezina hvaljenog, prvog samostalnog albuma “Bitke na makovim poljima”.

“‘Miris cvijeća’ je oda proljeću. Vrijeme kad cvijeće cvate i čovjek kroz život ide s osjećajem zaljubljenosti. Ali često zaboravimo da je to vrijeme kada mnogi nose ružičaste naočale i ignoriraju unutarnje nemire i patnje. Nesreću. Kada miris cvijeća iz zraka ispari, osoba se prisilno probudi”, istaknula je Ether. Režiju, produkciju i montažu spota potpisuje Nikol Ćaćić.

Album “Bitke na makovim poljima” po brojnim je domaćim kritičarima jedno od najboljih glazbenih ostvarenja prošle godine. Da je tome tako dokazuju i čak tri nominacije za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off. Ether je dobila nominacije u kategorijama Albuma godine, Elektro&Off izvođača godine te Iskonove nagrade publike.

Ether je dugoočekivani, samostalni projekt Nikol Ćaćić, koja je prva glazbena iskustva na pozornici stekla s tek 12 godina. Svoje prve pjesme na engleskom jeziku piše i sklada s 15 godina, a nekoliko godina kasnije zajedno s Lukom Šipetićem i Vedranom Grubićem pokreće hvaljeni projekt NLV.

Pjesmu “Miris cvijeća” poslušajte na svim streaming servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X