Loading Events
  • This event has passed.

Algiers u Vintage Industrialu // ODGOĐENO

7 ožujak, 2021Miljenici zagrebačke publike – Algiers, vraćaju se u Zagreb, u nedjelju 7. ožujka 2021. godine, premijerno u Vintage Industrial. Dolaze u sklopu promotivne turneje za posljednji album ‘There is no Year’, koji je u siječnju objavio Matador.

Algiers u Vintage Industrialu

Algiers su Franklin James Fisher na vokalu, Ryan Mahan na bas gitari, Lee Tesche na gitari i Matt Tong, nekadašnji bubnjar i suosnivač grupe Bloc Party.

Razne se godine spominju kao početak djelovanja ovog glazbenog kvarteta porijeklom iz Atlante, no kako sami članovi grupe Algiers navode tek su 2012. objavom prvog singla “Blood” shvatili da je to ono čemu su težili tijekom godina glazbenog istraživanja.

Ta se njihova vizija u potpunosti iskristalizirala do objavljivanja istoimenog albuma prvijenca tri godine kasnije, albuma koji je izašao za jednu od najznačajnijih nezavisnih etiketa danas – Matador Records.

Uslijedila su još dva – ‘The Underside of Power’ iz 2017. & ovogodišnji ‘There is No Year’.

“Obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, obavještavat ćemo vas o svim eventualnim odredbama koje će uslijediti za koncertne aktivnosti”; poručuju iz Vintage Industriala.

Vrata 20:00 h. Koncert 21:30 h. Karte 90 / 120 kn. Prodaja online putem Entrio sustava.

Details

Date:
7 ožujka
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
90kn – 120kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska