Loading Events
  • This event has passed.

Black Mountain i Pridjevi u Močvari

15 lipanj, 2015U Močvaru u ponedjeljak 15. lipnja dolaze kanadski psihodelični rockeri Black Mountain, a kao predgrupa će nastupiti labinsko-zagrebački Pridjevi.

Black Mountain
Black Mountain

Black Mountain predvođeni su Stephenom McBeanom koji uz svoj matični bend, kao jedini stalni član predvodi i Pink Mountaintops, bend sastavljen od članova Black Mountaina i članovi Godspeed You! Black Emperora, Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Banda, The Delta 72, The Black Angelsa, Sleepy Suna, Superconductora, The Warlocksa, Cat Powera, Jesse Sykes and the Sweet Hereaftera i Cold War Kidsa. Iza sebe imaju tri studijska albuma izdana za Jagjaguwar, a posljednji je “Wilderness Heart” iz 2010. godine.

 

Pridjevi
Pridjevi

Pridjevi – Psihodelični bend Pridjevi osnovali su Dino Santaleza i kantautorice Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine. Dino, kao idejni tvorac benda, poznavateljima psihodelije u Hrvata već je od ranije poznat po izvrsnom glazbenom projektu East-Ra. Bendu se pridružuju Ivan Levi Levačić, Erol Zejnilović (članovi ABOP-a i Kriesa) i Andrija Santro (Bamwise). U ožujku 2014. izdaju prvi album koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regiji. Pridjevi donose atmosferičnu mješavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog groovea, folka i eksperimentalne glazbe prošaranu dvoglasnim pjevanjem Ivane i Nine.

 

Upad u pretprodaji: 65 kn, na dan događanja na blagajni kluba: 80 kn. Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Dirty Old Shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13.

Details

Date:
15 lipanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn65 – Kn80
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map