Loading Events
  • This event has passed.

Ivan Grobenski i Tyger Lamb u KSET-u

26 listopad, 2018U petak, 26. listopada u KSET-u Ivan Grobenski sa svojim bendom promovira novi album pod nazivom ‘On death and other problems’. Podršku pruža bend Tyger Lamb.

  • 4
    Shares
Ivan Grobenski – On Death and Other Problems

Ovaj kantautor poznat je kao frontmen projekta Moskau i kao jedan od osnivača glazbene nagrade „Porni”. Ivan Grobenski odavno je esencijalni dio scene, a možda ga najbolje opisuje Ivan Laić u odlomku teksta za Ravno do dna: “Ivan Grobenski poznat je na sceni kao član i frontmen umjetničkog Moskau, ali tek u projektu iza vlastitog imena i prezimena skida sve maske i donosi svoju najizravniju i najiskreniju glazbu dosad. Njegov prvi album Lessons in ”Life and Love” s pravom je dočekan hvalospjevima regionalne kritike, budući da predstavlja sam vrh ovdašnjeg kantautorskog outputa prošle godine, a lo-fi produkcija produbljuje osjećaj izravnosti ovog konfesionalnog materijala koji na trenutke može zazvučati poput nečega što bi Lou Reed pisao skidajući se s dopa.”

Osim promocije albuma Ivana Grobenskog očekuju nas i izvrsni Tyger Lamb koji su ovo ljeto posjetili mnoge festivale.

Četveroglavi surf/blues/soul/dub/rock’n’roll križanac Tyger Lamb rođen na zimu 2016. u podzemnoj garaži kod Zapadnog. 2018. objavio je svoj prvijenac “Born Into This” u izdanju Dirty Olda. U međuvremenu ste ih mogli susresti u Vintageu, Vinylu, Tvornici, a izgrebali su i pozornice INmusica, Superuha i Europavoxa.
U KSET-u će u listopadu svirati svoj zadnji zagrebački koncert ove godine stoga ne propustite ovaj zov mutantskih sirena, crno-bijelo je opet u boji.

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 40 kn.

  • 4
    Shares

Details

Date:
26 listopad, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 4
    Shares