Loading Events
  • This event has passed.

Klinika Denisa Kataneca u KSET-u

11 siječanj, 2019U petak, 11. siječnja u KSET ponovno dolazi Denis Katanec s dosad najjačom postavom Klinike promovirati novi EP ‘Rode’.

  • 30
    Shares
Klinika Denisa Kataneca

Denis Katanec poznat otprije po projektima Felon i Okanagan LTD, zadnje dvije godine djeluje kao vođa Klinike njegovog imena. U najjačoj postavi do sad uz Denisa sviraju Brane Norac, Karlo Cmrk, Vinko Vujec i Martina Burulic.

Unatoč mnogim transformacijama sastava i imena, Denis je ostao vjeran sebi i svom prepoznatljivom stilu koji ga čini endemom ne samo kantautorske već i čitave scene.

Katanec djeluje već dugi niz godina i može se pohvaliti mnogobrojnim nastupima na Balkanu, kritički prihvaćenim albumima i projektima koje je tijekom godina djelovanja stvorio i pomoću kojih je ušao pod kožu scene, gdje je jedan od bitnijih aktera dugi niz godina.

U postavi Felon 2011. godine izdao je album „Jasno, nečujno, a suviše glasno”, a godinu kasnije kao solo projekt Denis je napravio svojevrsni glazbeni eksperiment „Sveska Bijednih”, koji je u svojoj suštini album koji je osmišljen, napisan i produciran u samo 24 sata. 2014. je u sklopu projekta Okanagan LTD izdao album pod nazivom „Sve moje Laurie” koji je dosegao visoko 4. mjesto na regionalnoj godišnjoj top listi glazbenih portala.

Nakon toga samostalno izdaje „Pejotl” koji je bio namijenjen samo za kazete, koji je također došao vrlo visoko na top listama, a potom i izvrsni Klinički prvijenac “Nikta Zorja” iz 2016. koji predstavlja svojevrsni iskorak u eksperimentalnom smjeru.

Cijene ulaznica je 30 kn u pretprodaji, a 40 kn na dan koncerta. Karte se mogu pronaći u KSET-u i Dirty Old Shopu.

  • 30
    Shares

Details

Date:
11 siječanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska
  • 30
    Shares