Billy Corgan najavio novi glazbeno-dokumentarni projekt

Frontman The Smashing Pumpkins najavio je novi projekt kojim će još jednom krenuti američkim cestama, posjećivati ljude i države bez plana i snimajući sve što se dešava. Sve će, naravno, biti popraćeno muzikom.

Billy Corgan (Foto: Wikipedia)
Billy Corgan (Foto: Wikipedia)

Radni naslov ovog projekta je “Thirty Days”, a u njemu će se naći i muzike, i intervjua s ljudima, a pokušat će se dokumentirati put bez plana i scenarija. Billy Corgan je objasnio u najavi kako će u ovo biti uključena tri projekta.

Prvi će, u čast njegovom 50. rođendanu, biti kolekcija od 50 njemu osobno najdražih pjesama, ne nužno i najboljih koje je napisao. Drugi je dio projekta cover album koji će sadržati deset do dvanaest pjesama, dok je treći aspekt projekta materijal koji će Corgan napisati za novi album, na kojemu radi s Rickom Rubinom.

“Prošli put sam samo krenuo na zapad cestom Route 66, a ovoga ćemo puta sve ispočetka. Mislim da ću vjerojatno otići u Texas, Carolinu, Louisianu, posjetiti neke svoje tajne prijatelje”, rekao je Corgan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X