21 Vek, Dina Jashari i ManMachine u Močvari

21 Vek, Dina Jashari i ManMachine u Močvari

U četvrtak 9. lipnja  u Močvaru dolaze dva nova makedonska glazbena izvođača, 21 Vek i Dina Jashari, dok će im lokalnu podršku pružiti ManMachine!

21 Vek bend je iz Skopja, a sastoji se od tri već poznata lica makedonske underground scene okupljena oko benda Bernays Propaganda, Vaska Atanasovskog na vokalu, Radeta Jordanovskog na basu te Denija Krsteva na gitari i pratećim vokalima. Njihov prošlogodišnji singl „Užasno mi fališ“ zavrtio se u klubovima diljem regije, a kako zvuči uživo, moći ćete čuti u Močvari.

Uz 21 Vek, nastupit će i makedonska kantautorica Dina Jashari. Njezinu glazbu karakteriziraju sanjive harmonije, emotivni tekstovi te moderni i svježi ritmovi. Njezin glazbeni žanr bio bi pop, dream pop, neo-soul, jazz. Do sada je izdala četiri singla, “Posljedna minuta”, “Zborovi”, “Boi”, “Kopneži” i EP “Doma”. Dina će u Močvari nastupiti sa svojim gitaristom Lukom Toševom kao elektronski duo.

Večer će otvoriti naš domaći ManMachine, tj. Goran Uroich i Roland XP50. ManMachine javnosti se predstavio 2011. godine, a uz nekoliko albuma (Now I’m Immortal, Almost Better Than Silence) i EP-a (I Hate Human Race, Two Songs About Death, What If There’s Nothing There?), postao je jedan od najznačajnijih hrvatskih synthwave izvođača.

Upad u pretprodaji: 30 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 40 kn

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X