Radio Slave u Petom Kupeu

Radio Slave u Petom Kupeu

Bez obzira na to koji je zvuk vaš izbor, velike su šanse da ćete se susresti s Mattom Edwardsom, pored brojnih aliasa najpoznatijim kao Radio Slave. Pod tim imenom nastupa od berlinskog Berghaina do tokijskog Womba, a u subotu, 28. svibnja dolazi u Peti Kupe.

Jedan od utjecajnijih ljudi na elektroničkoj sceni potpisuje golemu produkciju izdanja, među njima i brojne remixeve po kojima je poznat. Osnivač je i Rekidsa, jedne od najcjenjenijih etiketa elektroničke glazbe koja je iznjedrila brojne talente poput Peggy Gou i Nine Kraviz. Katalog ove kuće izgleda poput techno enciklopedije jer sadrži imena kao što su Carl Craig, Kenny Larkin, Gerd Janson i Speedy J.

DJ pulta Radio Slave se prihvatio još 1992. u legendarnom londonskom Milk Baru, a nastavio u također poznatom klubu Ministry Of Sound. Slušao je tada i brojne remixeve majstora kao što su Carl Craig, Masters At Work i David Morales. „Svi su oni remiksirali mnogo radova pop glazbenika tijekom procvata plesne glazbe 90-ih pa mi se činilo logičnim korakom da pređem na produkciju i remiksiranje“, kaže danas Radio Slave. Remixevi poznatih izvođača ostali su mu zaštitni znak, a upravo ovih dana dovršava drugi za Kylie Minogue, inspiriran italo discom, kojeg će predstaviti u Petom Kupeu.

Iz obiteljskih razloga sve češće je i u Hrvatskoj, svom budućem domu. „S obitelji u rujnu selim na Hvar, zasad barem na godinu dana. Već neko vrijeme to priželjkujemo, a pandemija je samo pojačala našu potrebu za promjenom. Hvar je prekrasan otok za život“, otkriva Radio Slave.

Još je u sjećanju njegov energičan i ekstatičan nastup prošle jeseni u Zagrebu. „To je bio doista lud i prezabavan party. Veselim se što ću ponovo provesti neko vrijeme ovdje. U subotu ću svirati baš na svoj rođendan i trenutačno ne vidim bolji način za proslavu“, najavljuje Radio Slave.

U slavlju će mu se pridružiti dobro poznata imena Felver i Petar Dundov. Nastup dvojice stupova domaće scene uz glavnog gosta doprinijet će i ovog puta ugođaju za pamćenje u Petom Kupeu.

Ulaznice su dostupne putem poveznice: bit.ly/3a6Xciq

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X