Ane Paška u Začaranoj Močvari

Ane Paška u Začaranoj Močvari

U subotu, 4.6., Začarana Močvara i KUM – Kazalište u Močvari po drugi put u Močvaru donose glazbeni performans umjetnice Ane Paške!

Svojim performansom Ane Paška poeziju i crtice iz života upotpunjava glazbom koristeći nekoliko instrumenata (klavir/harmonika, cajon, gitara) dočaravajući različite emotivne atmosfere svojim glasom i improvizacijama koje su prožete tijekom cijele izvedbe.

Anin performans bio je jedan od posljednjih močvarnih koncerata 2020. uživo prije pandemije, nakon čega je zbog koronavirusa uslijedio prelazak iz klupskog prostora Močvare u njezine online sfere. Ovim putem jako nam je drago ponovno joj ustupiti mjesto u svome klubu, osobito jer njezin performans redovito izaziva simpatije i publike i kritičara:

“Ane osvježuje percepciju stvarnosti, one impulse bez imena i lica prevodi u riječi, a onda te iste riječi reda u značenje koje je vlastito. Univerzalno, privatno, a dijeljeno. I sada ti prepričaj klasičnim postupcima i traži porijeklo naježenim rukama, uhvati puls ritma Aninih vibracija nad instrumentima i terapeutskih riječi što ogledaju sve ono pred čime smo zatvarali oči ili škiljili prema životu…” – Ziher.hr

Vrata 20 h, koncert 21 h
Upad u pretprodaji: 45 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 60 kn
Pretprodaja ulaznica: core-event.co/events/ane-paska-u-zacaranoj-mocvari-1a8c

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X