Bojana Vunturišević u Vintage Industrialu

Bojana Vunutrišević

Bojana Vunturišević se nakon dugo vremena vraća Zagrebu, u srijedu 22.05. koncertom koji će održati u Vintage Industrialu.

Već je neko vrijeme na sceni, a nakon što je niz godina nastupala kao članica underground sastava The Root i MistakeMistake, prije osam godina odlučila je okrenuti novu stranicu svoje karijere i početi je ispisivati samostalno. Prvo djelo objavljeno pod njezinim imenom bio je dobro prihvaćeni album “Daljine”, a idući 2023., s nazivom “Ljubav”.

Album je objavljen pod etiketom Bassivity Digitala, koji je ujedno postao nova sfera njezine karijere, obilježen suradnjama sa Senidahom, Sarom Jo i Natašom Bekvalec. “Ljubav” je sklopljena u masu od desetak pjesama, a predstavlja priču koja teče počevši od pjesme „Ljubav“, preko „Gde si sad“ do „Madrina“, „Money“, „Ramba“ i „Care“ koje su nastale tijekom njezine borbe za vlastita autorska prava. Na samom kraju albuma stoji „Svemirska ljubav“ za koju glazbenica govori da je pjesma koju je najbrže napisala.

Vrata 20:00 | Koncert 21:15

Ulaznice: 12,00 € / 16,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska 160)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X