Mimika Orchestra u Petom kupeu

Mimika

Koncert Mimika orkestra u sklopu turneje Porinom nagrađene ploče “Zvučni zid” održat će se u Petom kupeu 10. travnja u 20h. U stvaranju ploče je sudjelovali su razni glazbenici s Hrvatske scene, a na ovom koncertu nastupa nagrađivani dvadesetočlani orkestar Mimika predvođen skladateljem i multiinstrumentalistom Makom Murtićem.

Ovim koncertom, Mimika Orchestra, koji su prije 14 godina u Londonu osnovali skladatelj Mak Murtić i vokalistica Maja Rivić, vodi vas na nova putovanja s novim skladbama i novim karakterima koji vuku svoje porijeklo iz malih mista ispunjenih duhovima prošlosti te s materijalom s prethodnih albuma (“Altur Mur”, “Divinities of the Earth and the Waters”). Očekujte ekskluzivne premijere dvije nove skladbe.

Zaronite u tajnu maglu nošenu “tim asimetričnim balkanskim ritmovima, zidom limene glazbe iz ogromne puhačke sekcije” (Musicdeli, 2016.) i usudite se probuditi osjećaje ljubavi, smrti i postojanja uhvaćene u prolaznosti vremena.

Na albumu “Zvučni zid” orkestar je nastupao sa skladbom “Thalassa” u posebnoj verziji snimljenoj uživo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X