Debeli precjednik slavi 30 godina u osječkom Epicu

Debeli precjednik

Debeli precjednik slavi 30 godina postojanja i poziva vas da zajedno s njima i njihovim prijateljima proslavite ovu svečanost na koncertu koji će se održati u subotu, 14. listopada u klubu Epic u Osijeku.

Koncert je dvostruki razlog za proslavu. Prvo, Debeli precjednik će predstaviti svoj najnoviji album pod nazivom “Atomac,” koji donosi svježe punk note i poruke koje će nas potaknuti na razmišljanje. Drugo, ovo je prilika da proslavite 30 godina strastvenog punk izražavanja i jedinstvenog bunta ovog benda.

“Debeli precjednik je bend koji je svih ovih godina održao svoju autentičnost i strast prema punk glazbi. Njihova povezanost s publikom oduvijek im je bila svojevrsni trade mark, a ljubav prema svom naselju VBK, gdje su odrasli, dodatno ih čini posebnima. Punk glazba je oduvijek bila glas onih koji se ne boje izraziti svoje mišljenje i poduzeti akciju, a Debeli precjednik, kroz svoje pjesme, prenosi poruke o svijetu koji ih okružuje, potičući nas na razmišljanje i promišljanje o društvenim i političkim temama. Njihov zdravi lokalpatriotizam i odanost svojim korijenima čini ih dodatno posebnima na punk sceni,” stoji u najavi koncerta.

Na koncertu će nastupiti i njihovi prijatelji, kao što su Galanthus iz Osijeka, Tarzan u dunsflaši također iz Osijeka, Loš primjer iz Požege/Rijeke, Kymera iz Osijeka i De Limanos iz Novog Sada. Prije i poslije koncerta, Voogle će se pobrinuti za dobar ritam i atmosferu.

Koncert počinje u 19.00 sati a upad iznosi 10 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X