Demiurgon i Hateful u Močvari

Demiurgon i Hateful u Močvari

Death metal koncert na kojem je trebao nastupiti Anal Vomit nije otkazan, budući da će u zakazanom terminu u ponedjeljak 3. listopada nastupiti Hateful i Demiurgon.

HATEFUL (Italija)

Talijanski death metal majstori Hateful stvorili su fascinantan album epskih razmjera. Konstruirali su vrtoglave strukture gomilanjem rifova i bubnjarskih uzoraka jedan na drugi s deliričnim žarom i kirurškom preciznošću. Uključuju elemente ranih tehničkih death metal bendova kao što su Atheist, Gorguts, Disincarnate i Death, moćne brutalne koagulante kao što su Suffocation i Deeds Of Flesh, pa čak i kinetička, stalno promjenjiva svojstva bendova kao što su Spawn Of Possession i Necrophagist. Sedam godina u nastajanju, Hatefulov dugo iščekivani album nadopunjuje suvremene pajdose iz Depravity, Atræ Bilis, Sepulchral Curse i Cutterred Flesh, pa čak i tehničke prvake death metala Chaos Motion, Cerebrum, Coexistence i The Scalar Process.

DEMIURGON (Italija)

Demiurgon je talijanski death metal bend formiran 2014. godine. Ovaj je bend nastao iz pepela prethodnog benda Hatred koji je 2011. objavio album “The Bleeding Architecture” (Crash&Burn Records) i 4-way split CD “Quadrum Plague Split” (Coyote Records) izdan 2014. godine.

Upad u pretprodaji: 50 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 60 kn

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X