Denis Katanec u Très Chic Cafèu

Denis Katanec @ Très Chic Cafè

Denis Katanec proteklih nekoliko godina spada u kategoriju glazbenika koje (više) nije potrebno pretjerano predstavljati. Od jedne od vodećih underground figura zagrebačke scene kroz proteklih nekoliko godina profilirao se u kultnu figuru čija muzika, a bome i koncerti, imaju katarzično djelovanje na publiku.

Pokretač je bendova Felon, DK Okanagan LTD te recentne Klinike Denisa Kataneca. Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, solo album “Pejotl”, Sve moje Laurie” sa bendom DK Okanagan LTD, te četiri albuma sa Klinikom: “Nikta Zorja”, “Rode”, “Jada Jada” i najnoviji “Kao Zao Kor”. Ovaj put u cafe bar Tres Chic dolazi na samo u funkciji glazbenika, već i sugovornika.

U srijedu, 20. rujna u Très Chic Cafè u razgovoru s ne više tako mladim zagrebačkim piscem Svenom Popovićem govorit će o svojoj karijeri, svojim bendovima, o glazbenoj sceni, uzorima, rakiji, Srećku i zemljama Trećeg svijeta koji oko nas diše i mi ga čekamo.

Nakon razgovora slijedi kratki nastup.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X